Opnå vækst og resultater i udlandet

Bogdan-Mihai Turcanu er drevet af at arbejde med virksomheder, der efterspørger vækst. Som projektleder bidrager han til firmaers udvikling og tror på, at alle virksomheder kan opnå resultater.

knap_bliv_kontaktet

Med sin internationale baggrund, har Bogdan siden 2012 beskæftiget sig med eksport, projektfinansiering, matchmaking og markedsføring.

Som en troværdig og ambitiøs medarbejder, er han med til at facilitere Enterprise Europe Networks arbejde hos Erhvervshus Sjælland og hans spidskompetencer er:

  • Implementering af nye strategier for markeder.
  • Etablere kontakt til internationale markeder.
  • Skabe kontakter mellem leverandører, partnere og projekter.
  • Forhandling af kontrakter mellem forhandlere og partnere.
  • Facilitering af workshops og matchmaking arrangementer for internationale virksomheder.

Rumænske rødder

Bogdans stammer fra Rumænien og han har suppleret sin rumænske ingeniøruddannelse i Ledelse og Landbrug med en cand. scient. i Udvikling og Naturressourcer fra Københavns Universitet. De to uddannelser er godt givet ud:
"Jeg har mødt mange interessante personer fra forskellige lande, der er fulde af idéer”, fortæller Bogdan.

Den teoretiske og praktiske erfaring, bruger Bogdan som projektleder i Enterprise Europe Network til at skabe kontakt mellem leverandører og samarbejdspartnere. Han er samtidig dagligt i kontakt med Enterprise Europe Networks hovedkontoret og er bindeleddet til Erhvervshus Sjælland.
"Nogle gange er der mange tråde at holde styr på og jeg værdsætter min dynamiske hverdag”, lyder det fra Bogdan.

Internationalt mindset

Hos Erhvervshus Sjælland rådgiver og støtter Bogdan små og mellemstore virksomheder i regionen, der ønsker at vækste ved hjælp af eksport. Med sit brede internationale netværk og erfaring med matchmaking af virksomheder, har han succes med at etablere kontakten til udenlandske markeder.
”Det giver mig glæde når jeg ser, at min arbejde fører til flere internationale samarbejdsaftaler”, siger Bodgan

Bogdans arbejde i Enterprise Europe Network består samtidig af at facilitere og arrangere netværksmøder med personer fra udlandet. Og han elsker at møde personer fra forskellige kulturer:
”Jeg bliver motiveret af at arbejde med mennesker på tværs af nationer og det inspirer mig at være i kontakt med mange personer”, slutter Bodgan.

knap_bliv_kontaktet

Hvad koster det?

Erhvervshusets sparring koster dig ikke andet end din tid. Vi er din uvildige sparringspartner, og vores eneste ønske er at hjælpe med at skabe fremdrift i din forretning.

Hvem er du?

Du står i spidsen for en virksomhed og har fokus på at udvikle din forretning.

Brug vores netværk

Erhvervshus Sjælland er din indgang til et stort netværk af private rådgivere inden for salg, off- og online markedsføring, branding og PR. Markedet er stort - vi hjælper dig med at finde de helt rigtige kompetencer til at eksekvere dine salgs- og markedsføringsaktiviteter.

Ydelser:

VIl du vide mere om, hvad vi tilbyder? Vi har en bred vifte af tilbud målrettet virksomheder, som vil fremad.
Se vores ydelser her

Sidst opdateret: 24.09.2019