Få sparring til finansiering & virksomhedsudvikling

Hos forretningsudvikler Kim Linnemann kan du lære at se på din virksomhed og dens økonomi gennem bankens og investorernes øjne. Kim Linnemann er din finansielle guide på kapitalrejsen.

knap_bliv_kontaktet

Har du brug for at skaffe finansiering til nye, spændende projekter eller gruer du for det årlige møde med banken?

Så er forretningsudvikler Kim Linnemann, der selv har mere end 20 års erfaring fra ledende stillinger og bestyrelser i den finansielle sektor, din oplagte sparringspartner. Han kan hjælpe dig med:

  • Kortlægning af mulighederne for finansiering.
  • At blive klædt på til mødet med banken og investorerne.
  • Sparring i forhold til etablering og drift af advisory board og bestyrelse.
  • At skabe overblik over ejerskifteprocessen.
  • Sparrring i forhold til ledelses- og virksomhedsudvikling.

”Jeg kan guide virksomhederne gennem landskabet af muligheder inden for finansiering og kapitalfremskaffelse. Jeg kan hjælpe dem til at blive mere skarpe, når de skal i banken eller stå overfor investorerne", siger Kim Linnemann.

Han møder virksomhederne i øjenhøjde og går ind i nye opgaver med hud og sjæl. Selv om den sindige jyde ikke er meget for at fremhæve sine egne styrker, er nogle af dem alligevel umulige at komme udenom.

”Min vedholdenhed og opfølgning over for virksomhederne – og blive ved med at kigge på alternative veje”, påpeger han.

Trykprøver budgetter

En af de konkrete ting, Kim Linnemann har blik for, er troværdigheden af de budgetter, virksomheden fremlægger for at opnå finansiering eller kredit:

”Det er utroligt vigtigt, at der ikke er fejl i budgetterne. Vi kan være med til at trykprøve budgetterne og granske, om der er en rød tråd fra budgetterne til forretningsplanen. Vi gennemgår gerne det samme materiale, som pengeinstitutterne vurderer en virksomhed på”, forklarer Kim Linnemann.

Masser af penge derude

Trods de seneste års overskrifte om kreditklemme og tilfrosne kapitalmarkeder, oplever han, at situationen langt fra er umulig:

”Det er blevet mindre tilfrosset, og der er masser af penge derude, men de er bare ikke særligt risikovillige”, understreger Kim Linnemann.

Derfor er det mere afgørende end tidligere, at virksomhederne selv opsætter risikoscenarier og gennemtænker løsninger på worst case situationer.

”Man skal virkelig forsøge, at komme rundt om alle sider af ens virksomhed og belyse risikoscenarierne. Hvad vil man gøre, hvis man kommer ud i uforudsete situationer? Hvis man til gengæld gør det ordentligt, vil man virkelig skille sig ud i forhold til andre, som også leder efter penge”, forklarer Kim Linnemann.

Derimod skal man ikke forsøge at gøre drømmescenarier og rosenrøde budgetter til den forventede udvikling.

”Så vinder man i hvert fald ikke troværdighed. Det har dem på den anden side af skrivebordet set alt for mange gange. Det handler i sidste ende om tillid. Nogen på den anden side af bordet skal stole på, at du kan levere det, du siger”, understreger han.

Giv ikke op

”Selv om man møder en lukket dør, skal man ikke give op. Alt for mange giver op alt for hurtigt. Det dur ikke, at man bliver sur og tvær og skyder skylden på politikerne og samfundet efter de første tre nej’er. I sidste ende lønner det sig ofte at være vedholdende”, understreger Kim Linnemann.

knap_bliv_kontaktet

Hvad koster det?

Erhvervshusets sparring koster dig ikke andet end din tid. Vi er din uvildige sparringspartner, og vores eneste ønske er at hjælpe med at skabe fremdrift i din forretning.

Hvem er du?

Du står i spidsen for en virksomhed og har fokus på at udvikle din forretning.

Brug vores netværk

Erhvervshus Sjælland er din indgang til et stort netværk af private rådgivere inden for salg, off- og online markedsføring, branding og PR. Markedet er stort - vi hjælper dig med at finde de helt rigtige kompetencer til at eksekvere dine salgs- og markedsføringsaktiviteter.

Ydelser:

VIl du vide mere om, hvad vi tilbyder? Vi har en bred vifte af tilbud målrettet virksomheder, som vil fremad.
Se vores ydelser her

Sidst opdateret: 20.09.2019