Få stærk sparring om strategien

Savner din virksomhed en ny retning, eller er du klar til at tage et tigerspring op af vækstkurven, så kontakt vores ekspert i strategiudvikling.

knap_bliv_kontaktet

Forretningsudvikler Nils Hall Torgersen er strateg med stort S. Han er den rette sparringspartner, hvis du har brug for at komme et skridt videre eller er usikker på retningen.

Nils Hall Torgersens absolutte spidskompetencer er:

  • Strategi
  • Forretningsudvikling
  • Vækst
  • Salg- og markedsføring
  • Finansiering
  • Kapitalfremskaffelse
  • Turnaround & ændringsprocesser

”Jeg har indgående erfaring med, hvad der skal til, når virksomheder gerne vil vækste og tage deres virksomhed et skridt videre. Jeg hjælper med at få øje på udfordringerne og udvikle løsningerne,” siger Nils Hall Torgersen.

Ledere anvender tiden uhensigtsmæssigt

En af hans kæpheste er, at virksomhedsledere ofte anvender deres ressourcer og tid uhensigtsmæssigt:

”Jeg vil gerne have virksomhedslederne til at fokusere. Mange bruger deres tid på det, der haster, men glemmer i virkeligheden det, der er vigtigst. Man glemmer at tage sig tid til at læne sig tilbage og virkeligt overveje, hvad der er vigtigt,” forklarer han.

Nils Hall Torgersen har arbejdet med forretningsudvikling og strategi gennem hele siden karriere. Det har bragt ham vidt omkring – til bl.a. Nestlé, Levi Strauss og Junckers. Recepten har båret frugt:

I tiden som salgsansvarlig har han altid oplevet omsætningsfremgang over 40 pct. og resultatfremgang over 60 pct. årligt

Den rette mentale indstilling udretter mirakler

Hvis du benytter dig af Nils Hall Thorgersens kompetencer, vil du med garanti støde på begrebet RMI, der i Nils’ ordbog står for Rigtig Mental Indstilling:

”Hvis folk har den rette RMI, så kan de udrette mirakler. Har man ikke, kan man i princippet ingenting. Har du viljen, så kan du det hele – og vilje vinder næsten altid over kundskab,” mener han.

Har du viljen?

På samme måde skal virksomhedsledere også gøre op, om de for alvor har viljen til vækst. Hvis viljen er der, så er Nils Hall Torgersen manden, der kan give den fornødne sparring til at nå målet.

”Jeg er god til at udfordre folk, få dem til at sætte sig mål - og få dem opfyldt,” fremhæver han.

knap_bliv_kontaktet

Hvad koster det?

Erhvervshusets sparring koster dig ikke andet end din tid. Vi er din uvildige sparringspartner, og vores eneste ønske er at hjælpe med at skabe fremdrift i din forretning.

Hvem er du?

Du står i spidsen for en virksomhed og har fokus på at udvikle din forretning.

Brug vores netværk

Erhvervshus Sjælland er din indgang til et stort netværk af private rådgivere inden for salg, off- og online markedsføring, branding og PR. Markedet er stort - vi hjælper dig med at finde de helt rigtige kompetencer til at eksekvere dine salgs- og markedsføringsaktiviteter.

Ydelser:

VIl du vide mere om, hvad vi tilbyder? Vi har en bred vifte af tilbud målrettet virksomheder, som vil fremad.
Se vores ydelser her

Sidst opdateret: 24.09.2019