Hvad har andre virksomheder fået ud af et forløb hos Erhvervshuset?

Læs herunder, hvordan Erhvervshus Sjælland har hjulpet virksomheder og iværksættere på tværs af Region Sjælland.

aquagreen_320x110
AquaGreen gøder jorden for en grønnere verden

GRØN OMSTILLING

Erhvervshus Sjællands samarbejde med AquaGreen går ud på at positionere virksomheden til at bidrage til den grønne omstilling, takket været en særdeles innovativ teknologi.

Læs mere her

Simatek_320x110
Hvordan bliver verden bedre med Simateks højteknologiske filtre?

GRØN OMSTILLING

Simatek og Erhvervhus Sjælland samarbejder om FNs 17 verdensmål og om, hvordan Sorø-virksomheden kan udnytte sit højteknologiske potentiale til at gøre verden til et renere sted.

Læs mere her

 

FMR_320x110
Det digitale fokus giver større rækkevidde

SALG OG MARKEDSFØRING

FMR Maskiner har siden 2017 samarbejdet med Erhvervshus Sjælland om en større digitalisering, som i længden vil spare penge og øge omsætningen takket være bedre markedsføring.

Læs mere her

LHM_Card_320x110
Strategi for fremtiden og planlægning af visioner

DIGITALISERING

LHM Strates og Erhvervshus Sjælland har løbende arbejdet sammen om at modernisere virksomheden fra Køge, bl.a. med et øget fokus på automatisering og digitalisering.

Læs mere her

Termax_320x110
Bedre bundlinje efter optimering og strategisk udvikling

STRATEGI OG FORRETNINGSUDVIKLING

Termax har fået enormt udbytte af samarbejdet med Erhvervshus Sjælland, som har betydet en flot økonomisk udvikling og givet blod på tanden til et højnet ambitionsniveau.

Læs mere her

Fejoe_320x110
Hele verden skriger efter dansk økologisk babymad

INTERNATIONALISERING

Fra Fejø har opnået eksplosiv vækst lige fra starten, og Erhvervshus Sjælland har hjulpet med at søge likviditet, så produktionen kan følge med efterspørgslen af deres økologiske babymad.

Læs mere her

2do IT Banner
Positiv vækst, både på ledelsesgangen og på bundlinjen

LEDELSE, ORGANISATION OG HR

2do IT og Erhvervshus Sjællands samarbejde har rustet ledelsesgruppen betydeligt, og givet dem værktøjerne til at håndtere de forskellige udfordringer, der kan opstå ved at have fem lokale afdelinger.

Læs mere her

Arkhus_320x110
Når man har behov for at se sin virksomhed ude fra

FINANSIERING OG ØKONOMI

Arkhus Bygningsrådgivning har med sparring og diverse forløb fra Erhvervshus Sjælland både opnået mere vækst og en mere strømlinet virksomhed.


Læs mere her

 

ate-adm card
Et optimalt fundament - nu venter væksten

FINANSIERING OG ØKONOMI

ATE-adm har haft stor glæde af sparringen og hjælpen, som Slagelse Erhvervscenter og Vækstfabrikken i Slagelse har kunne bidrage med i deres opstart i Danmark. Kunderne står i kø, og nu skal arbejdet gøres færdigt.

Læs mere her

ssp card
Europæisk udvidelse med stor succes

INTERNATIONALISERING

Handelsvirksomheden Skandinavisk Service Partner har draget god nytte af Erhvervshus Sjællands bistand i udviklingen af forretningen og satte en stor udvidelse til det europæiske marked i gang.

Læs mere her

Hybrid Greentech Card
Vedvarende energi skal give vedvarende vækst

GRØN OMSTILLING

Med et kæmpe vækstpotentiale forude har Hybrid Greentech fået assistance og sparring fra Erhvervshus Sjælland til at komme ud over rampen på vej mod en status i international topklasse.

Læs mere her

JRV Card
Ventilationsvirksomhed lufter nye idéer

STRATEGI OG FORRETNINGSUDVIKLING

JRV har i små 50 år opfundet og produceret ventilationsløsninger. Nu skal virksomheden omstille sig til fremtidens marked, og Erhvervshus Sjælland har hjulpet med en række forløb og sparring.

Læs mere her

Mikael Holck Card billede
En raketrejse mod vækst og udvikling

STRATEGI OG FORRETNINGSUDVIKLING

Tømrer- og Snedkermester Mikael Holck er på en rejse, med gang i den økonomiske udvikling efter bl.a. flere raketvækstforløb, sparring og hjælp fra Erhvervshus Sjælland.

Læs mere her

Pods of Beans Card
Et familieeventyr i økologisk chokoladeeksport

INTERNATIONALISERING

Pods of Beans har brugt tid og ressourcer på at etablere sin produktion af certificerede økologiske og veganske chokolade- og kakao produkter. Nu starter eventyret for alvor.

Læs mere her

seesafe-card
Næstved er centrum for sikkerhed

STRATEGI OG FORRETNINGSUDVIKLING

Den ambitiøse sikkerhedsvirksomhed, SeeSafe fra Næstved, er mestre i discipliner som kunstig intelligens, videoanalyse og videoovervågning.

Læs mere her

 

spirekassen card
Spirende vækst i kassen


INTERNATIONALISERING

Spirekassen har opnået stor vækst lige fra starten og fået udviklet et endnu større internationalt netværk, takket være et tæt samarbejde med Erhvervshus Sjælland.

Læs mere her

stensved-card
Hjælp til forandringer i organisation, kultur og ledelse

DIGITALISERING OG PRODUKTIVITET

Stensved Formværktøj har siden 2017 samarbejdet med Erhvervshus Sjælland om forandringer i organisationen og kulturen, samt implementering af mere digitalisering.

Læs mere her

TC Water Card
Et vandtæt produkt kræver en vandtæt forretningsplan

INTERNATIONALISERING

TC Waterstop har fået hjælp til udarbejdelse af en forretningsplan, der har givet mod på store ambitioner for vækst, eksport og mersalg.

Læs mere her

asbjørn
Tip fra kommunen sendte mig på Raketvækst

Erhvervsservice i sjællandsregionen arbejder tæt sammen til virksomhedernes fordel. Det har murermester Asbjørn Blume oplevet positive konsekvenser af.

Læs mere her

pia card
Netværk og sparring hjælper ejerleder Pia Jepsen med at strømline generationsskifte

Et generationsskifte er ikke en gnidningsfri affære. Ejerleder Pia Jepsen er i den forbindelse blevet positivt overrasket over den sparring og de netværk, hun har fået adgang til gennem aktører som Erhvervshus Sjælland og Erhvervscenteret i Greve.

Læs mere her