header billede

Change Zealand

Har din virksomhed et stærkt vækstpotentiale? Med Change Zealand får din virksomhed tilført det, som du har brug for til at komme i mål. Fx sparring, viden, samarbejdspartnere, en konkret vækstplan og mulighed for tilskud.

Erhvervshus Sjælland står i spidsen for en bred alliance af videninstitutioner, lokale erhvervsservices, virksomheder og kommunale partnerskaber med ét formål: at udnytte lokale erhvervspotentialer til at skabe gennemgribende forandringer for regionens erhvervsliv. Se de fire spor herunder, og find det rigtige for netop din virksomhed.
green_change_logo_rgb

Sæt fart på dine grønne tiltag og din vækst.
Har du skabt grønne løsninger til affaldshåndtering, genanvendelse eller fx lavere miljø- og klimabelastning? Her får du ny viden, den rette samarbejdspartner og tæt sparring, så du kan nå din virksomheds mål.

Se mere om Green Change

bio_change_logo_rgb

Bliv en del af branchens økosystem og skyd genvej til vækst, salg og eksport.
Er du biotek-, fødevarevirksomhed eller underleverandør? Gennem Bio Change Zealand samarbejder du med stærke videninstitutioner og virksomheder i branchen om at skabe nye muligheder hver for sig og sammen.

Se mere om Bio Change

femern_change_logo_rgb

Femern-korridoren som genvej til vækst.
Vil du være underleverandør til anlægs- og serviceopgaver på Danmarks største anlægsprojekt? Femern-projektet har brug for entreprenører og håndværkere, men også leverandører af materialer, maritime og logistiske løsninger, samt serviceydelser der understøtter skurbyen og dens mange arbejdere.

Se mere om Femern Change

moon_change_logo_rgb

Har din virksomhed potentiale til at nå en omsætning på 1 mia. kr?
Med Man on the Moon Zealand bliver du en af 20 sjællandske virksomheder, der gennem et dedikeret udviklingsforløb hjælpes til at bryde lydmuren – flere gange – på vej mod en milliardomsætning.

Se mere om MOM

 

Mød virksomheder i projektet

  • Råhandel, en it-virksomhed, der har udviklet en platform til fremme af salg af lokale fødevareprodukter
  • AquaGreen, der er en cleantech-virksomhed inden for genanvendelse af slam fra spildevand
  • Rask El Service: en lokal elektrikervirksomhed, der løser opgaver i forbindelse med byggeriet af Femern-forbindelsen
  • Cobot Lift, der er specialiseret i robotter til løft af tunge og vanskelige genstande

Sidst opdateret: 18.04.2021