Kom godt fra start med din iværksætterdrøm

Med sparring fra Claus Kaaber får du hands-on erfaring. Han kan kigge dit forretningskoncept efter i sømmene - organisation, administration, økonimistyring, salg og markedsføringsindsats. Få sat elementerne sammen, så din virksomhed lykkes med at eksekvere den gode forretningsidé og får løst potentialet.

knap_bliv_kontaktet

E-handel der rykker - tænk stort

"Mange af mine kunder tror, de skal kunne det hele selv. Det er tiden løbet fra, man er nødt til at indgå aftaler med store spillere, som kan stille deres ekspertise til rådighed gennem portalsamarbejdet."

Jeg kan hjælpe dig med

Bliv skarp på online markedsføring, den daglige drift, ansættelsforhold og få lagt en vækstplan.

"Der er hårdt brug for professionalisering af organisationen, når man som virksomhed går fra at være 1 til at være 5 ansatte. Sammen med mig bliver du klogere på din forretningsidé og -model samt din indtjening."

Claus har erfaring med at samarbejde med Business Angels, hvor det handler om at gøre forretningen interessant over for investorer.

"Det gælder ikke bare at få virksomed til at løbe rundt. Det er interessant, når man bliver investeringsobjekt med en kompetent forretningsmodel, der er skalerbar og rummer et eksportpotentiale."

Hands-on erfaring

Claus Kaaber har en lang karriere bag sig med 22 års erhvervserfaring. 8 år som selvstændig, hvoraf de 2 første år var som konsulent for SMV'er.

Her havde han ansvar for fundraising og finansiering. Han skrev blandt andet ansøgninger for iværksættere og fik fat i nogle af de interessante fonde, der kunne finansiere udviklingen af virksomheder. Han har været en vigtig sparringspartner i forbindelse med effektivisering, forandringsprojekter og organisationsprojekter.

"De sidste 6 år har jeg været selvstændig og stået i spidsen for en internetvirksomhed. En samlet portal, hvor psykologer, psykoterapeuter og coaches udbyder deres kompetencer. Jeg var selv ansvarlig for hjemmesiden og udviklingen af forretningsmodellen."

Claus er uddannet jurist

"Min basisuddannelse er jura. Den har fulgt mig gennem hele min karriere. Både som selvstændig, leder og konsulent har juraen været et fagligt fundament, der har styrket min metode og procestilgang."

knap_bliv_kontaktet

Hvad koster det?

Erhvervshusets sparring koster dig ikke andet end din tid. Vi er din uvildige sparringspartner, og vores eneste ønske er at hjælpe med at skabe fremdrift i din forretning.

Hvem er du?

Du står i spidsen for en virksomhed og har fokus på at udvikle din forretning.

Brug vores netværk

Erhvervshus Sjælland er din indgang til et stort netværk af private rådgivere inden for salg, off- og online markedsføring, branding og PR. Markedet er stort - vi hjælper dig med at finde de helt rigtige kompetencer til at eksekvere dine salgs- og markedsføringsaktiviteter.

Ydelser:

VIl du vide mere om, hvad vi tilbyder? Vi har en bred vifte af tilbud målrettet virksomheder, som vil fremad.
Se vores ydelser her

Sidst opdateret: 15.09.2020