Vækst gennem ressourceeffektivitet og miljøteknologi

Kontakt forretningsudvikler Christine Qvistorff, hvis du vil udnytte vækstpotentialet ved miljøteknologi og ressourceeffektivitet og lære af de bedste virksomheder på området.

knap_bliv_kontaktet

Vækstkonsulent Christine Qvistorff arbejder – gennem projektet Connecting Zealand – med at facilitere videndeling mellem virksomheder i Region Sjælland. Projektets omdrejningspunkt er miljøteknologi og ressourceeffektivitet, og de områder udgør også fundamentet i Christines profil.

Hun har særlig erfaring med:

  • Markedsføring og branding: B2B marketing, PR, branding, positionering og online markedsføring.
  • Forretningsudvikling: Forretningsplaner og strategi i SMV-segmentet.
  • Miljøteknologi og ressourceeffektivitet.

”Danmark har på en række områder en førerposition, når det handler om miljøteknologi, ressourceeffektivitet og grøn omstilling, men vi kan gøre meget mere. Der ligger et stort vækstpotentiale i at tænke i de baner, og det skal kunne måles direkte på bundlinjen.”

20 års erfaring i SMV-virksomheder
Gennem de sidste 20 år har Christine slået sine faglige folder i en række små og mellemstore virksomheder, og som selvstændig konsulent. Fællesnævneren har været innovative, ingeniørdrevne virksomheder, der vil gøre en forskel på miljøområdet – ofte med et udpræget behov for strategisk fokus og en målrettet markedsførings- og brandingindsats.

”Det er motiverende at bevæge sig ind på ukendt terræn, hvor der ikke nødvendigvis er en facitliste. Min rolle har typisk været at bygge bro mellem det tekniske og det kommercielle – at gøre en teknisk, komplekst produkt salgbart. Min mission har altid været at finde den løsning, der passer til virksomheden. Det er aldrig one size fits all.”

Connecting Zealand – succes smitter
Et af elementerne i Connecting Zealand er at facilitere videndeling mellem virksomheder med miljøteknologi og ressourceeffektivitet som omdrejningspunkt. Det handler kort sagt om at give virksomheder mulighed for at lære af hinanden, danne partnerskaber og netværk med henblik på at styrke innovation og vækst.

Ifølge Christine kan virksomheder nå langt med konsulentsparring og strategiske handleplaner, men der er en helt særlig værdi i at se strategier og processer udfolde sig i praksis hos ligesindede, succesfulde virksomheder.

”Der er mange ting, der fungerer i teorien og ikke i praksis. Og for en virksomhed er det altså praksis det handler om. Så vi har valgt at give virksomhederne mulighed for at møde dem, der arbejder i praksis. Succes smitter – og det er budskab, jeg gerne vil være med til at sprede i Region Sjælland."

knap_bliv_kontaktet

Hvad koster det?

Erhvervshusets sparring koster dig ikke andet end din tid. Vi er din uvildige sparringspartner, og vores eneste ønske er at hjælpe med at skabe fremdrift i din forretning.

Hvem er du?

Du står i spidsen for en virksomhed og har fokus på at udvikle din forretning.

Brug vores netværk

Erhvervshus Sjælland er din indgang til et stort netværk af private rådgivere inden for salg, off- og online markedsføring, branding og PR. Markedet er stort - vi hjælper dig med at finde de helt rigtige kompetencer til at eksekvere dine salgs- og markedsføringsaktiviteter.

Ydelser:

VIl du vide mere om, hvad vi tilbyder? Vi har en bred vifte af tilbud målrettet virksomheder, som vil fremad.
Se vores ydelser her

Sidst opdateret: 24.09.2019