Forretningsudvikling inden for oplevelsesøkonomien

Vil du have forretningsudvikling, professionalisme, faktuel viden, konsekvent og målrettet ledelse, og ikke mindst fremragende resultater inden for turismeudvikling, så tag fat i forretningsudvikler Dorte Kiilerich.

balloons-1200x400

knap_bliv_kontaktet

Siden 2006 har Dorte været bestyrelsesmedlem og formand i en række offentlige og private organisationer. Hendes ledelseserfaring har sit udgangspunkt i stillinger som direktør / adm. direktør for danske og udenlandske, offentlige og private virksomheder i løbet af de seneste 27 år. Bl.a. som direktør hos VisitNorway, adm. dir. for VisitDenmark og VisitNordsjælland. I dag driver Dorte, siden 2013, sin egen virksomhed Living Concepts ApS, som har speciale i såvel strategisk som operationel destinations-, forretnings- og oplevelsesudvikling.

Dortes spidskompetencer

  • Kommerciel udvikling af virksomheder inden for design, møbel, turisme og oplevelsesøkonomi
  • Design af koncept- og oplevelsesindhold
  • Salgs- og marketing-indsatser med fokus på digital tilstedeværelse
  • Udvikling af den strategiske retning og implementeringen heraf
  • Samarbejdet i ledelsen og organisationen, samt bestyrelsessamarbejdet

Dortes faglige kompetencer er endosseret 789 gange på LinkedIn - Besøg Dortes LinkedIn-profil her

Dortes teoretiske baggrund er international afsætning (BBA) fra Niels Brocks Handelsakademi i København og fire års sommerskole på Copenhagen Business School (2003-2006) samt Innovativ tur- og oplevelsesdesigner fra Roskilde Universitet 2019.

Sidst opdateret: 30.07.2020