EKSEKVERINGSFORLØBET

topbanner eksekvering

Små greb gør en stor forskel for din omsætning og ikke mindst din bundlinje. På eksekveringsforløbet giver du dig selv og din virksomhed et solidt udgangspunkt, for at handle målrettet og udvikle din virksomhed.

Vores eksperter giver dig input og værktøjer til at udarbejde en brugbar, skræddersyet og eksekverbar plan ud fra din virksomheds individuelle behov.

Et hold af forretningsudviklere følger dig gennem hele forløbet og giver dig sparring på, hvor du bedst sætter ind. Du bliver desuden en del af netværk med ligesindede virksomheder. I samarbejder gennem hele forløbet og deler erfaringer.


Har du brug for ekstern rådgivning, så kan vi betale 50% af en regning på fx 200.000 kr.

Du får ny viden om:

  • Strategiudvikling

  • Forandringsledelse

  • Krisekommunikation

  • Likviditetsstyring

  • Mikrostrategiske greb

  • Kortlægning af ’Must Win Battles’

  • Nye forretningsmuligheder

  • Og meget mere...

Forløbet

forloebsmodel_eksekvering_ny

eva_steensig

EVA STEENSIG, partner i Steensig Partners
Eva er forbrugerekspert og forretningsudvikler med stor erfaring i at hjælpe virksomheder og organisationer, med at forstå deres kunder og navigere i forandringer. Hun er uddannet i sociolog og har arbejdet med kundebehov, strategi og udviklingsprocesser i mere end 20 år.

Keld_harbo

KELD HARBO, bestyrelsesmand
Keld har solid erfaring med at rådgive virksomheder om strategi og forretningsudvikling, og har siddet i leder- og bestyrelsesstillinger i både danske og udenlandske virksomheder. Keld har mange års erfaring med strategi- og bestyrelsesarbejde som konsulent og underviser på SDU.

lars_boisen

LARS BOISEN, direktør i Performanze
Lars Boisen har mange års erfaring med ledelsesudvikling i danske virksomheder, med fokus på at den øvrige organisation performer bedre i det daglige. Lars speciale er, at klæde ledere på til at eksekvere på deres mål på en konkret måde.

Partnere

danmarkserhvervsfremmebestyrelseEU_socialfond

Sidst opdateret: 10.08.2020