webbanner

Intet erstatter handling!

Små greb gør en stor forskel for din omsætning og ikke mindst din bundlinje. På eksekveringsforløbet giver du dig selv og din virksomhed et solidt udgangspunkt, for at handle målrettet og udvikle din virksomhed.

Vores eksperter giver dig input og værktøjer til at udarbejde en brugbar, skræddersyet og eksekverbar plan ud fra din virksomheds individuelle behov.

Et hold af forretningsudviklere følger dig gennem hele forløbet og giver dig sparring på, hvor du bedst sætter ind. Du bliver desuden en del af netværk med ligesindede virksomheder. I samarbejder gennem hele forløbet og deler erfaringer.

Har du brug for ekstern rådgivning, så kan vi betale 50% af en regning på fx 200.000 kr. Intet erstatter handling – kom med på eksekveringsforløbet.

Forløbet

Vis i høj opløsning

EVA STEENSIG, partner i Steensig Partners
Eva er forbrugerekspert og forretningsudvikler med stor erfaring i at hjælpe virksomheder og organisationer, med at forstå deres kunder og navigere i forandringer. Hun er uddannet i sociolog og har arbejdet med kundebehov, strategi og udviklingsprocesser i mere end 20 år.

KELD HARBO, bestyrelsesmand
Keld har solid erfaring med at rådgive virksomheder om strategi og forretningsudvikling, og har siddet i leder- og bestyrelsesstillinger i både danske og udenlandske virksomheder. Keld har mange års erfaring med strategi- og bestyrelsesarbejde som konsulent og underviser på SDU.

LARS BOISEN, direktør i Performanze
Lars Boisen har mange års erfaring med ledelsesudvikling i danske virksomheder, med fokus på at den øvrige organisation performer bedre i det daglige. Lars speciale er, at klæde ledere på til at eksekvere
på deres mål på en konkret måde.

KIM LINNEMANN, forretningsudvikler i Erhvervshus Sjælland
Kim har stor erfaring med at klæde virksomhedsejere på til ledelses- og virksomhedsudvikling, hvor han har kørt flere strategiforløb for de sjællandske virksomheder. Han har mere end 20 års erfaring fra ledende stillinger og bestyrelser i den finansielle sektor.

VIBEKE S. RAFAELSEN, forretningsudvikler i Erhvervshus Sjælland
Som bestyrelsesmedlem, strategisk rådgiver og iværksætter arbejder Vibeke primært med strategi, ledelse, internationalisering, branding og salg. Hun har erfaring fra det private, såvel som det offentlige erhvervsliv. Vibeke har desuden arbejdet i 6 lande og med 5 store internationale virksomheder, samt været medejer af og direktør for to virksomheder. Uddannelsesmæssigt har Vibeke bl.a. en HD i Udenrigshandel og en MBA.

Partnere

logo_erhvervsfremmebestyrelseEU_socialfond

Sidst opdateret: 16.01.2020