eksportchef

Lej en eksportchef

Er du klar til at satse på et nyt marked eller har du et eksisterende, du vil booste? Lej en eksportchef, og få halvdelen af udgiften dækket – så du nemt, hurtigt og konkret kommer i gang.

Satser du på Sverige, Norge, Tyskland eller Brasilien? Lige meget hvad, kan du med en eksportchef få accelereret dit salgsarbejde og få en ressource, der kan være med til at tage ansvar for din indsats.

DU FÅR

  • En dedikeret ressource, der tager ansvar for din eksportindsats.
  • Et forløb du selv vælger længden på: det kan fx være i 10 timer, eller du kan sprede forløbet ud over flere måneder - uanset hvad du vælger, betaler vi halvdelen (op til 150.000 kr).
  • En direkte eksekverbar plan.
  • Viden om markedet og barrierer for dine produkter.
  • Konkret indblik i kundemuligheder.
  • Første markedsbesøg, hvor du tester kundemulighederne.

Eksportchefen er en ressource ind i din virksomhed, som konkret arbejder med dine salgsmuligheder og produkter. Det er en ekspert i salg til udlandet, som konkret har erfaringen og værktøjerne i orden.

Grib chancen og få en eksportchef – vi betaler halvdelen.

Vælg selv længden på dit forløb

Hvor længe har du brug for at få en eksportchef tilknyttet din virksomhed? Du vælger selv længden på forløbet: det kan fx være i 10 timer, eller du kan sprede forløbet ud over flere måneder - uanset hvad du vælger får du en erfaren ekspert som kan eksekvere eksportplanen og booste din kundeportefølje - og vi betaler halvdelen (op til 150.000 kr).

Du vælger selv, hvem du ønsker at tilknytte.

Vidste du...

... at Sverige indeholder dobbelt så mange kunder som Danmark, og Hamborg er alene på størrelse med hele det danske marked.

Partnere

logobar_zi

Sidst opdateret: 16.06.2021