Eksportsparring

Er du klar til at kaste dig over nye udfordringer og erobre nye markeder? Sammen med Danmarks Eksportråd skræddersyr vi et tilbud til dig, der har ambitioner og potentiale til at krydse grænserne.

knap_bliv_kontaktet

Eksportsparring forbereder din virksomhed til eksport. Du kan f.eks. benytte tilbuddet om eksportsparring til at få afklaret, hvilke nye markeder der er mest hensigtsmæssige for dine produkter eller services.

Programmet består af to dele:

  • Uvildig sparring med en erfaren internationaliseringsrådgiver fra Erhvervsthus Sjælland, med fokus på at skabe de bedste forudsætninger for succes på nye markeder.
  • Uvildig sparring med en rådgiver fra Eksportrådet på det specifikke marked, du ønsker at indtage. Her får du 2x15 timers gratis rådgivning.

Forløbet koster ikke andet end din tid og dit engagement.

Eksportsparring forbereder din virksomhed bedst muligt til eksport.

  1. I den første del vil du modtage sparring hos Erhvershus Sjælland med en erfaren internationaliseringskonsulent, som blandt andet vil gennemgå Internationaliseringshjulet for din virksomhed med dig. Sparringen sætter fokus på interne forhold i din virksomhed for at skabe de bedste forudsætninger for succes i udlandet. Forløbet munder ud i en eksportplan for din virksomhed.
  2. Anden del af Eksportsparringen kan foregå i dialog med en eksportrådgiver på en ambassade / et generalkonsulat på det marked, du overvejer at gå i gang med. Her kan du få markedsinformation med grundlæggende fakta om selve markedet. Har du derfor brug for yderligere oplysninger om markedet, inden du tager det endelige markedsvalg, vil markedsinformation være sagen for dig.

Workshop

Virksomheder, der er i gang med Eksportsparring, kan derudover deltage i en workshop med eksportrelevante emner.

Eksportsparring tilbydes i samarbejde med Danmarks Eksportråd under Udenrigsministeriet.

Sidst opdateret: 02.10.2019