Thomas vil give sjællandske virksomheder et grønt forspring

Bæredygtige virksomheder og produkter er fremtiden, og derfor vil Thomas Østergaard Jørgensen hjælpe de sjællandske virksomheder med en grøn vækstplan.

”Mange virksomheder har grønne ambitioner men har svært ved at komme ud over rampen med dem. Jeg brænder for at hjælpe dem til at indfri deres ambitioner og skabe vækst, arbejdspladser og grøn omstilling i deres virksomhed og samfundet. Jeg vil give sjællandske virksomheder et grønt forspring.”

Sådan forklarer Thomas Østergaard Jørgensen, hvorfor han i januar begyndte som forretningsudvikler i Erhvervshus Sjælland.

Grøn forretningsudvikling i rygsækken

Thomas er ingeniør og har mere end 25 års erfaring som leder i både private virksomheder og offentlige organisationer. Her har han blandt andet har arbejdet med grøn omstilling og bæredygtige løsninger.

Derudover er han uddannet i bestyrelsesarbejde i små og mellemstore virksomheder og har siden 1993 haft konsulentvirksomhed med rådgivning og bestyrelsesarbejde inden for energi, miljø og genanvendelse.

Den grønne dagsorden har store danske potentialer

”Danske virksomheder har nogle kæmpe potentialer i den grønne dagsorden. Virksomhederne har dygtige og videbegærlige medarbejdere. Vi har fantastiske innovationsmiljøer. Vi har knowhow til at hjælpe virksomhederne med at bruge færre, eller måske mere bæredygtige ressourcer i deres produktion, og vi har viden til at udvikle de virksomheder, der har grønne teknologier. Men ikke mindst har vi i Danmark et godt ry ude i verden. Det giver os gode forudsætninger for succes,” siger han.

Erhvervshus Sjællands tilbud kan give forspringet

”I Erhvervshus Sjælland hjælper vi med få udviklet de grønne forretningspotentialer og teknologier, som i mange år frem vil blive efterspurgt over hele verden. Det kan vi blandt andet gennem Green Change Zealand, hvor videninstitutioner og andre stærke partnere er tilknyttet. Sammen sikrer vi den helt rigtige grønne vækstplan for virksomheder, der har behov for at komme ud over rampen med deres grønne produkt,” siger Thomas Østergaard Jørgensen, der opfordrer sådanne virksomheder til at kontakte Erhvervshus Sjælland for at få en snak om mulighederne.

Book et møde med Thomas

Udfyld dine kontaktoplsyninger via nedenstående link.
Så vil Erhvervshus Sjælland kontakte dig inden længe.

 

Kontakt

Blå bog

Thomas Østergaard Jørgensen er ingeniør med mere end 25 års erfaring som leder i private virksomheder og offentlige organisationer. Han er også uddannet inden for bestyrelsesarbejde i små og mellemstore virksomheder og har siden 1993 været selvstændig virksomhedsrådgiver inden for energi, miljø og genanvendelse.

Læs mere om Thomas her

Sidst opdateret: 19.04.2021