GRØN FORRETNINGSUDVIKLING

Vil du i gang med grøn omstilling og cirkulær økonomi? Ser du muligheder, men har svært ved at gribe fat om løsningerne? Udnyt muligheden for konkret sparring og rådgivning.

gron-forretningsudvikling

knap_bliv_kontaktet

Det grønne område er en megatrend, der er kommet for at blive, og flere og flere kunder efterspørger bæredygtige løsninger. Men hvordan rammer du markedet rigtigt, og hvordan skal du udvikle de rigtige løsninger? Kom i gang med området via et sparringsforløb med Erhvervshus Sjælland og få taget fat i nogle af de konkrete problemstillinger, du kan gribe om.

Der følger også en særlig mulighed for at søge op til 90.000 kr. i tilskud til ekstern rådgivning via projektet Grøn Cirkulær Omstilling, som er finansieret af EU. Du får hjælp til en konkret plan for, hvordan du kan arbejde mere cirkulært, benytte nye materialer, udnytte ressourcer bedre eller måske udvikle helt nye produkter.

Du får:

  • En konkret plan for hvordan din virksomhed kan arbejde mere cirkulært
  • Viden om, hvordan du kan udvikle din forretning grønt
  • 1-1 sparring omkring de konkrete løsninger
  • Adgang til netværk på området

Er du uklar på, om det giver mening for dig at komme i gang med det grønne område? Og ønsker du at få belyst dine potentialer inden for grøn forretningsudvikling? Kontakt os - Vi er klar til at hjælpe dig godt på vej.

Partnere

eu_fond

clean-logo

lifestyledesigncluster-positiv-300x65

Sidst opdateret: 06.02.2020