Find den rigtige samarbejdspartner på internationale markeder

Har du brug for sparring til at finde din nye samarbejdspartner i udlandet? Eller har du brug for hjælp til at håndtere Brexit? Forretningskonsulent Helle Bagger Nielsen har mange års erfaring som virksomhedskonsulent og er klar til at hjælpe dig videre.

knap_bliv_kontaktet

Verden er fuld af muligheder for viden, inspiration, teknologi og samarbejde. I et samarbejde med Enterprise Europe Network-kontorer i hele verden hjælper Helle din virksomhed med at finde nye samarbejdspartnere. Hun kobler virksomheder sammen på tværs af landegrænser med international vækst for øje. Derfor kan hun hjælpe dig med at få kontakt med de rigtige internationale partnere, så din virksomhed kan vækste.

“Jeg har særligt fokus på området tekstil og mode. Gennem Enterprise Europe Networks sektorgruppe inden for tekstilområdet hjælper jeg ved at tilbyde tjenester til forbedring af relationer og fremme udveksling af teknologiprofiler, forretningsprofiler og information mellem virksomheder, der er aktive inden for tekstilsektoren."

Helle har en lang baggrund i arbejdet med iværksættere med særlig fokus på bæredygtighed både inden for såvel grønne løsninger som socialøkonomi.

Få løst dine Brexit-udfordringer

Er din virksomhed klar til Brexit? Gennem Erhvervshusenes Brexit-program kan Helle hjælpe dig til at finde eksperter, der kan løse dine udfordringer inden for eksport, import, import af varer og tjenesteydelser, digitale ydelser, leverandører, moms, arbejdskraft og transport, intellektuelle ejendomsrettigheder (IP), samt konkurrencer og offentlige udbud – endda med økonomisk tilskud.

Helle er uddannet som HA (erhvervsanalytiker) samt HD i organisation og personaleledelse. Desuden har hun en bred finansuddannelse fra Nordea. Helle har mange års erfaring som virksomhedskonsulent og har desuden en baggrund som filialchef og underviser. Hun er derfor klar til at hjælpe alle typer af virksomheder med at håndtere hverdagens udfordringer.

Sidst opdateret: 01.04.2020