Hvordan arbejder du med grøn omstilling og cirkulær økonomi?

Har du og din virksomhed ambitioner om et vækstpotentiale, hvor miljøtiltag og økonomi går hånd i hånd, og hvor I følger mulighederne og de nye verdensmål? Tag en snak med forretningsudvikler Helle Hillers, og få et gratis miljøtjek af din virksomhed.

groen-1200x400

knap_bliv_kontaktet

Med mere end 20 års erfaring inden for grøn omstilling og cirkulær økonomi kan forretningsudvikler Helle Hillers hjælpe netop din virksomhed på den grønne rejse. Ved du ikke, hvordan du bedst kommer i gang? Helle tilbyder et gratis miljøtjek af din virksomhed, så du får et godt overblik over dine muligheder.

Miljøtjekket hjælper dig med at:
  • skabe overblik over din miljø- og ressourcemæssige situation
  • træffe de nødvendige beslutninger til at få styr på den grønne omstilling
  • lægge en handlingsplan for det videre forløb

Om forretningsudvikler Helle Hillers

Helle har mere end 20 års erfaring med grøn omstilling og cirkulær økonomi, CSR og ressourceoptimering. Uddannelsen har hun fra Roskilde Universitet, som miljøplanlægger og senere Lektor i Ernæring, sundhed og miljø. De sidste 10 år har været med fokus på den helhedsorienterede tilgang, hvor sundhed, miljø, økonomi og trivsel på arbejdspladsen har været en central del. Helle har praktisk erfaring med etablering og drift af egne virksomheder siden 1990´erne - både på et strategisk og operationelt niveau.

For at understøtte optimeringen af din virksomhed stiller Helle skarpt på dialog, ansvar og mulighederne for udvikling med udgangspunkt i netop din virksomhed og dine behov for innovative tiltag og vækst.

knap_bliv_kontaktet

Sidst opdateret: 20.11.2020