Få succes på eksportmarkedet

Med en bred praktisk eksporterfaring fra mange forskelligartede markeder og industrier, kan Helle rådgive virksomheder til en succesfuld markedsintroduktion, hvor deres produkter og serviceydelser tilpasses markedets krav og behov og dermed bliver attraktive for potentielle kunder og samarbejdspartnere.

knap_bliv_kontaktet

Helle tager altid udgangspunkt i, hvilken værditilførsel produktet eller serviceydelsen udgør på markedet og for potentielle kunder.
Markedsviden er oftest nøglen til en succesfuld markedsintroduktion – jo mere markedsviden man kan tilegne sig inden, jo nemmere er det at tilpasse markedsføringen til den lokale efterspørgsel.

Gennem de seneste 9 år har Helle bl.a. arbejdet indgående med de nordiske markeder og har derfor et velfunderet, bredt og indgående kendskab til disse. Hun tager altid udgangspunkt i egen praktisk erfaring i opbygning af et nyt eksportmarked suppleret med den hjælp og de tilskudsmuligheder som The Trade Council kan tilbyde, således at virksomheden tilbyder et konkurrencedygtigt koncept på rette sted, til rette tid og til rette vedkommende.

Konkret og eksekverbar rådgivning i øjenhøjde

Med afsæt i en teknisk og merkantil uddannelse som Eksportingeniør og mere end 20 års bred praktisk B2B-erfaring inden for internationalisering og afsætning af produkter og serviceydelser har Helle en praktisk og struktureret tilgang til opbygning af nye internationale afsætningskanaler, der bygger på forståelse af den lokale forretningskultur. Hun har praktisk erfaring fra de fleste brancher og har opbygget kompetencer gennem ledende eksportstillinger i større danske virksomheder og som konsulent, hvor hun har rådgivet, formidlet og eksekveret sine kunders internationaliseringstiltag og -strategier.

Sidst opdateret: 26.05.2020