Stabil vækst og nye forretningsmuligheder i ind- og udland

Vil du have sparring og input til en eksekverbar strategi, der understøtter dine ambitioner, udvikler dit salg og identificerer nye forretningsmuligheder i ind- og udland?

Med mere end 30 års erfaring inden for international B2B forretningsudvikling, salg og markedsføring er forretningsudvikler Hendrik Staack eksperten der kan hjælpe dig med at få virksomheden op ad vækstkurven.

Hendrik kan blandt andet yde sparring omkring:

  • Internationalisering – få sparring til at tilgå nye udenlandske markeder (eller optimér din nuværende eksportindsats).
  • Identifikation af udviklings- og forbedringspotentialer i din virksomhed.
  • Indspark til strategi, der medvirker til at højne værdien af din virksomhed fremadrettet.
  • Markedssegmentering og definition af konkrete salgsmål.
  • Brug af digitale platforme for en mere effektiv og leadgenererende salgsindsats.

Hendrik har erfaringen

Hendrik har gennem sin lange karrierer varetaget en række ledende nøglestillinger med fokus på international B2B forretningsudvikling, salg og marketing – hos 3M a/s, Akzo Nobel a/s, Coats Group Plc., ME-FA a/s, BRIO AB med ansvar for markeder, som Nord og Vesteuropa, Østeuropa, Rusland, Asien, Sydafrika, Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Han har desuden drevet egen konsulentvirksomhed, arbejdet i mindre danske virksomheder og har derigennem førstehåndskendskab til livet som selvstændig.

Hendrik har blandt andet en HD i Afsætningsøkonomi fra CBS – samt en langrække efteruddannelser indenfor ledelse i praksis gennem forløb i internationale virksomheder og certificeringer.

Hvad koster det?

Erhvervshusets sparring koster dig ikke andet end din tid. Vi er din uvildige sparringspartner, og vores eneste ønske er at hjælpe med at skabe fremdrift i din forretning.

Hvem er du?

Du står i spidsen for en virksomhed og har fokus på at udvikle din forretning.

Brug vores netværk

Erhvervshus Sjælland er din indgang til et stort netværk af private rådgivere inden for salg, off- og online markedsføring, branding og PR. Markedet er stort - vi hjælper dig med at finde de helt rigtige kompetencer til at eksekvere dine salgs- og markedsføringsaktiviteter.

Ydelser:

VIl du vide mere om, hvad vi tilbyder? Vi har en bred vifte af tilbud målrettet virksomheder, som vil fremad.
Se vores ydelser her

Sidst opdateret: 20.09.2019