henrik-moe-toernquist

¨http://ehsj.startvaekst.dk/kontakt_ht

Ring til Henrik når du:

  • Har brug for sparring om immaterielle rettigheder, varemærker, patent- og designbeskyttelse.
  • Er til praktisk sparring og realiserbar strategi.
  • Ønsker sparring fra en, der selv har haft egen virksomhed i mere end 20 år.

Ekspertise

Henrik er European IP Helpdesk Ambassador, Medlem af SME Expert Group / EUIPO, IPPD Advisor og Erhvervshusets ekspert inden for immaterielle rettigheder og forretningshemmeligheder.
Henrik tilbyder sparring til alle typer vækstvirksomheder om deres strategi og forretningsudvikling med særlig fokus på immaterielle rettigheder og ophavsret.
Han er særlig stærk til at knytte det strategiske fundament til handling i praksis, med særlig fokus på at skabe værdi gennem aktivt arbejde med IPR i virksomheden.

Baggrund

Henrik startede sin karriere inden for den grafiske industri, hvor han drev egen virksomhed i mere end 25 år. Herefter etablerede han egen BTB produktionsvirksomhed, der solgte på hele det europæiske marked og havde produktion i både Danmark, Polen og Kina. Virksomheden var baseret på hans egen, og EU+US patenterede opfindelse. Henrik har de sidste 10 år arbejdet specifikt med IPR i Erhvervshuset, og hans viden og netværk inden for immaterielle rettigheder bunder i en stærk kombination af praktisk erfaring og dyb teoretisk viden.

Henrik arbejder tæt sammen med Enterprise Europe Network / EEN og har IPR-kontakter i hele Europa.

Ydelser

  • vækstplan
  • forretningsudvikling og strategi
  • immaterielle rettigheder

¨http://ehsj.startvaekst.dk/kontakt_ht

Sidst opdateret: 04.09.2020