IvDK med klar baggrund

Cirkulær økonomi og bæredygtighed for iværksættere

spire

Implement, IværksætterDanmark, Erhvervshus Sjælland & Connect Køge præsenterer: Cirkulær økonomi og bæredygtighed for iværksættere.

Hvis du ønsker at accelerere din grønne forretningsidé til en bæredygtig virksomhed, skal du deltage på dette forløb om cirkulær økonomi og bæredygtighed.

Forløber er for dig som:

  • Ønsker konkrete og velafprøvede værktøjer til at opbygge din egen virksomhed inden for cirkulær økonomi og bæredygtighed.
  • Ønsker et overblik som er i øjenhøjde med dine ressourcer, ambitioner og passion – et overblik, du kan handle på.


På dette branche- og temaspecifikke forløb stifter du bekendtskab med de praktiske færdigheder, du skal bruge for at komme godt i gang – og videre – på vejen som grøn iværksætter.

  • Du får udviklet en anvendelig og struktureret grøn forretningsmodel, som bliver udarbejdet med værktøjet Business Model Canvas. På den måde kan du bedre komme fra grøn forretningsidé til bæredygtig forretning.
  • Du får mulighed for at teste din idé ved hjælp af Design Thinking, og lære hvordan du kan placere din egen forretning i den bæredygtige værdikædemodel.
  • Du får viden om, hvad der skal til for at opnå vækst som bæredygtig iværksætter, overblik over hvordan du kan indgå grønne partnerskaber og mulighed for at lære fra erfarne bæredygtighedsentreprenører.

Forløbet:

Online temaspecifikt forløb: 3 x 3 timer fra 3. februar til 3. marts 2021.

  • 3. februar kl. 16.30 – 19.30
  • 17. februar kl. 16.30 – 19.30
  • 3. marts kl. 16.30 – 19.30

Tilmeld dig her

Underviserne

Implement er eksperter i bæredygtig udvikling og transformation af virksomheder, og har hjulpet mange danske virksomheder med at skalere og udvikle bæredygtige forretningsmodeller. På dette forløb har de allieret sig med dygtige forretningsudviklere fra Erhvervshusene og Connect Køge.

Deltagerkrav

Forløbet er for alle danske iværksættere, der enten stadig er på idé-stadiet, eller hvis virksomheder er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.

Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage.

Sidst opdateret: 15.01.2021