Tag din iværksættervirksomhed til næste niveau

Har du behov for sparring omkring, hvordan du udvikler din iværksættervirksomhed til næste step?

Forretningsudvikler Jakob har haft udfordringerne omkring vækst, strategi- og forretningsudvikling og salg & markedsføring tæt under huden indenfor forskellige industrier i ledende stillinger fra det private erhvervsliv.

Senest som Founder og CEO af egen iværksættervirksomhed har Jakob taget hele rejsen fra den spæde idé til udvikling af forretningskoncept og organisation, finansiering og til Proof of Concept- & Business.

I processen har han arbejdet med de mange issues og problemstillinger, som iværksættere typisk støder på i hverdagen. Jakobs brede og direkte hands-on erfaring fra bl.a. iværksættermiljøet og hans akademiske værktøjskasse, som bl.a. tæller en Executive MBA fra CBS, gør ham i stand til at rådgive iværksættere i øjenhøjde med et stort professionelt engagement indenfor mange forskellige problemstillinger og cases.

Skabertrang er altafgørende

Som tidligere iværksætter er Jakob ikke i tvivl om, at passionen for at skabe er helt afgørende, når man vælger at gå iværksættervejen.

”Passionen for det ”at skabe” er helt afgørende for succes som iværksætter, og for at kunne håndtere de mange bump på vejen. Den passion oplever jeg som forretningsudvikler fra den anden side af bordet, og jeg gør en dyd ud af at være med til at gøre en forskel for virksomhederne, så de får succes og kan udleve deres passion og ambitioner. Det er ikke bjerget vi bestiger, men os selv”.

Jakob arbejder kreativt, analytisk, og struktureret med klare og realistiske mål og hands-on eksekvering.

Hvad koster det?

Erhvervshusets sparring koster dig ikke andet end din tid. Vi er din uvildige sparringspartner, og vores eneste ønske er at hjælpe med at skabe fremdrift i din forretning.

Hvem er du?

Du står i spidsen for en virksomhed og har fokus på at udvikle din forretning.

Brug vores netværk

Erhvervshus Sjælland er din indgang til et stort netværk af private rådgivere inden for salg, off- og online markedsføring, branding og PR. Markedet er stort - vi hjælper dig med at finde de helt rigtige kompetencer til at eksekvere dine salgs- og markedsføringsaktiviteter.

Ydelser:

VIl du vide mere om, hvad vi tilbyder? Vi har en bred vifte af tilbud målrettet virksomheder, som vil fremad.
Se vores ydelser her

Sidst opdateret: 20.09.2019