Få sparring om din eksport til det kinesiske marked

Har du behov for sparring om internationalisering med særligt fokus på Kina og det kinesiske marked? Forretningsudvikler Jimmy Faustin Andersen har stor erfaring med at hjælpe danske virksomheder med eksport til både nær- og fjernmarkeder.

Gennem de sidste fem år har Jimmy rådgivet danske virksomheder med henblik på optimeret eksport og samarbejde med det kinesiske marked. Han har derfor en stærk indsigt i de udfordringer, man som dansk virksomhed kan møde, når man vil ind på et nyt marked.

Jimmys erfaring med internationalisering spænder vidt, og han har b.la. stået i spidsen for et stort internationaliseringsprojekt med 19 partnere i 6 forskellige lande, hvor flere hundrede startup-virksomheder fik muligheden for at teste deres produkter og services af på nye markeder.

Foruden dette har Jimmy igennem de sidste mange år bistået med sparring for vækstfabrikanterne på Vækstfabrikken Innovation House China-Denmark, som har særligt fokus på at hjælpe danske startup-virksomheder ud på det kinesiske marked. Samtidig med det har han været tovholder på et projekt som matchede danske og kinesiske virksomheder for at skabe vækst og nye forretningsmuligheder for de involverede aktører.

Så er din virksomhed interesseret i at ekspandere til nye markeder og evt. overvejer Kina, så få en uforpligtende snak med Jimmy, og hør, hvordan han kan hjælpe netop din virksomhed.

knap_bliv_kontaktet

Sidst opdateret: 05.05.2020