Få sparring om optimering og ledelse

- Har din fremstillingsvirksomhed eller tekniske organisation vækstambitioner, og er den parat til at tage næste skridt?

- Har du behov for hjælp til at eksekvere en ny strategi, så alle medarbejdere arbejder med samme mål som ledelsen?

- Er LEAN noget for dig?

knap_bliv_kontaktet

Så er vækstkonsulent Jørgen Wagner Hansen din rette sparringspartner.

Jørgen Wagner har mange års erfaring som bl.a. fabrikschef og produktionschef fra større virksomheder i ind- og udland.

Blandt Jørgens spidskompetencer er implementering af nye strategier, målstyring og optimering af tekniske organisationer – herunder fremstillingsvirksomheder – gennem bl.a. LEAN og japanske produktions- og ledelseskoncepter.

En af Jørgens kæpheste er, at virksomheder skal tænke globalt og lære af de bedste.

”Når en virksomhed vil gå fra god til storartet, er det ofte en god idé at kigge rundt i verden. Det er langt fra altid tilstrækkeligt blot at benchmarke sig mod andre virksomheder i regionen,” siger Jørgen Wagner Hansen.

Inspiration fra Japan
Gennem sit arbejde for en japansk industrikoncern har Jørgen Wagner Hansen fået øjnene op for, at mange skandinaviske virksomheder kan lære en masse af japanske produktionskoncepter, hvis tingene bliver gjort rigtigt.

En hjørnesten i japanske virksomheders succes inden for fremstillingsindustrien gennem årtier er, at optimeringen og innovationen starter på fabriksgulvet – dér hvor produkterne bliver fremstillet.

En baggrund som værktøjsmager gør Jørgen Wagner Hansen stærkt rustet til at se sammenhænge fra produktionsfolkenes synspunkt. Trods tunge lederposter i industrien har han ikke studeret et væld af ledelsesteorier på skolebænken.

”Jeg har lært mig mange af teorierne, men jeg har ofte kastet mig ud i arbejdet først – og lært teorierne autodidakt efterfølgende. I stedet for at få genfortalt tingene fra professorer på DTU, har jeg selv stået midt i det,” siger Jørgen Wagner Hansen.

Målstyring og eksekvering
Selv om Jørgen Wagner Hansen fortrinsvis har tilbragt sin karriere i fremstillingsindustrien, kan hans kompetencer også anvendes i mere serviceorienterede brancher. Bl.a. har Jørgen som selvstændig konsulent hjulpet topledelsen i en forsyningsvirksomhed med at indføre systemer til målstyring.

Et nøgleord for Jørgen Wagner Hansen er eksekvering. Alt for ofte bruger virksomheder meget krudt på at udarbejde nye strategier, men for lidt på at eksekvere dem – og sikre at alle mand i organisationen arbejder hen mod samme mål.

”Du kan have en nok så stærk strategi, men det er helt afgørende at få mobiliseret medarbejderne på fabriksgulvet. Forudsætningerne for at nå målene skal være til stede hele vejen ned gennem organisationen,” understreger Jørgen Wagner Hansen.

knap_bliv_kontaktet

Hvad koster det?

Erhvervshusets sparring koster dig ikke andet end din tid. Vi er din uvildige sparringspartner, og vores eneste ønske er at hjælpe med at skabe fremdrift i din forretning.

Hvem er du?

Du står i spidsen for en virksomhed og har fokus på at udvikle din forretning.

Brug vores netværk

Erhvervshus Sjælland er din indgang til et stort netværk af private rådgivere inden for salg, off- og online markedsføring, branding og PR. Markedet er stort - vi hjælper dig med at finde de helt rigtige kompetencer til at eksekvere dine salgs- og markedsføringsaktiviteter.

Ydelser:

VIl du vide mere om, hvad vi tilbyder? Vi har en bred vifte af tilbud målrettet virksomheder, som vil fremad.
Se vores ydelser her

Sidst opdateret: 21.02.2019