Karsten Andersen

 

Få sparring om ejerskifte og bestyrelser

Har din virksomheder ambitioner, der kalder på en professionel bestyrelse? Eller står din virksomhed over for et forestående ejerskifte - eller måske køb af virksomhed?

knap_bliv_kontaktet

Så er projektleder Karsten Andersen din foretrukne sparringspartner.

Karsten Andersen har mange års erfaring som ejerleder og direktør i adskillige virksomheder, så han ved præcis, hvilke udfordringer, du kan tænkes at stå overfor.

Karsten Andersen har særlige kompetencer til at yde kompetent sparring inden for:

  • Bestyrelser
  • Ejerskifte
  • Detail/-grossisthandel

Hvis din virksomhed er klar til yderligere professionalisering for at indfri vækstambitionerne, kan det være relevant med en professionel bestyrelse og/eller et advisory board. Men det kræver grundigt forarbejde og afklaring, hvis den nye konstruktion skal blive en succes:

”For at få gavn af en professionel bestyrelse, skal man virkelig ville det. Man skal være indstillet på at dele ledelsen af virksomheden med andre. Er man ikke det, skal man heller ikke have en professionel bestyrelse,” pointerer Karsten Andersen.

Den nødvendige proces, der kan afklare, hvorvidt virksomheden er klar til at tage det næste skridt, kan tage flere år. Og hvis der skal en bestyrelse eller et advisory board på plads, vil det typisk ske i samarbejde med private rådgivere.

Men første skridt er at nå den nødvendige afklaring. Her er den rutinerede projektleder en glimrende sparringspartner, der går konsekvent og kontant, men samtidig ydmygt til opgaven.

Respekt og ligeværdighed

”Jeg er god til at forstå ejerledere, og har også en grundig respekt for dem. ,” siger Karsten Andersen.

Til gengæld er Karsten Andersen ikke tilbageholdende med at give sin mening til kende, og ingen ejerleder bliver talt efter munden..

”Ejerledere vil som regel gerne udfordres i en ligeværdig dialog. Jeg har selv prøvet at være ejerleder i mange år, hvilket har givet stor forståelse for og indsigt i rollen. Jeg forstår kompleksiteten hos en ejerleder. Ofte er det en blanding af rationelle tanker, følelser, interesser og en stærk faglighed, der driver dem,” påpeger Karsten Andersen.

Han har selv været involveret i omkring 10 virksomheder, og så har han været ansat direktør i en større virksomhed, hvilket har givet masser erfaring i samarbejdet mellem en direktør og bestyrelsen.

Den omfattende praktiske erfaring med ledelse og management betyder også, at sparringen med Karsten Andersen byder på andet og langt mere end buzz-words fra ledelseshåndbøgerne:

”Jeg er god til sparring om strategi i en meget forståelig og praktisk kontekst,” siger Karsten Andersen.

knap_bliv_kontaktet

Hvad koster det?

Erhvervshusets sparring koster dig ikke andet end din tid. Vi er din uvildige sparringspartner, og vores eneste ønske er at hjælpe med at skabe fremdrift i din forretning.

Hvem er du?

Du står i spidsen for en virksomhed og har fokus på at udvikle din forretning.

Brug vores netværk

Erhvervshus Sjælland er din indgang til et stort netværk af private rådgivere inden for salg, off- og online markedsføring, branding og PR. Markedet er stort - vi hjælper dig med at finde de helt rigtige kompetencer til at eksekvere dine salgs- og markedsføringsaktiviteter.

Ydelser:

VIl du vide mere om, hvad vi tilbyder? Vi har en bred vifte af tilbud målrettet virksomheder, som vil fremad.
Se vores ydelser her

Sidst opdateret: 21.02.2019