Få din startup-virksomhed ud over rampen

Savner du en kompetent sparringspartner til din startup-virksomhed, som kan rådgive dig om alt lige fra udvikling af forretningsmodel til funding - og måske på sigt eksport?

Kristian Lund er forretningsudvikler hos Erhvervshus Sjælland og efter at have coachet mere end 1000 startups på tværs af brancher, har Kristian den ekspertise der skal til, når iværksættere har brug for sparring til at komme i gang eller hjælp til at tage virksomheden op på næste niveau. Han kender de udfordringer, som startup-virksomheder typisk løber ind i, så du bliver rådgivet om, hvordan du bedst takler situationen og kan komme godt videre ind i næste fase.


Kristian er desuden tilknyttet Vækstfabrikkerne, som tilbyder et professionelt inkubationsmiljø og støtter startup-virksomheder i hele Region Sjælland. Se mere om Vækstfabrikkerne her.


Kristian er uddannet Cand.Merc.Int. og startede karrieren i Niras, hvor han håndterede udbud inden for Agro-Business og SME Development i udviklingslande. De sidste mange år har han arbejdet med en lang række iværksættere og virksomheder, hvor han har coachet dem inden for funding, etablering af partnerskaber, forretningsudvikling, og meget mere.


Spidskompetencer
- Forretningsmodeller for startups
- Funding til startup
- Kontakt med internationale samarbejdspartnere
- Matchmaking med større virksomheder

Hvad koster det?

Erhvervshusets sparring koster dig ikke andet end din tid. Vi er din uvildige sparringspartner, og vores eneste ønske er at hjælpe med at skabe fremdrift i din forretning.

Hvem er du?

Du står i spidsen for en virksomhed og har fokus på at udvikle din forretning.

Brug vores netværk

Erhvervshus Sjælland er din indgang til et stort netværk af private rådgivere inden for salg, off- og online markedsføring, branding og PR. Markedet er stort - vi hjælper dig med at finde de helt rigtige kompetencer til at eksekvere dine salgs- og markedsføringsaktiviteter.

Ydelser:

VIl du vide mere om, hvad vi tilbyder? Vi har en bred vifte af tilbud målrettet virksomheder, som vil fremad.
Se vores ydelser her

Sidst opdateret: 31.10.2019