Lean Landing logo

Lean Landing

Vil du hurtigt ind på nye europæiske markeder?

Lean Landing har til formål at få små og mellemstore virksomheder hurtigt ind på nye europæiske markeder. Projektet skaber en platform, hvor virksomheder kommer i direkte kontakt med samarbejdspartnere og kunder, så de hurtigt kan teste om deres produkter eller services kan sælges i udlandet.

Lean Landing netværket består af 26 partnere fra hele Nordsøregionen med Erhvervshus Sjælland som lead partner.

Hvad tilbyder vi

Et netværk af erhvervsstøtteorganisationer og inkubatorer, som er specialdesignede programmer der skal hjælpe virksomheder med at udvikle sig, vil sammen opsætte et såkaldt Soft Landing program. Hermed får de mindre virksomheder støtte og sparring undervejs, så de lander blødt på de internationale markeder.

Virksomhederne vil hurtigt få markedsvalideret deres produkter og services på nye markeder via praktisk afprøvning, så de slipper for en masse analyser.

Hvem er målgruppen

Iværksættere samt små og mellemstore virksomheder, der vil teste deres produkt eller services af i udlandet eller finde nye partnerskaber.

Hvad koster det

Det er gratis at deltage. Er en virksomhed interesseret i at komme med i Lean Landing, inviterer projektledelsen til en screeningssamtale som vurderer virksomhedens potentiale og motivation for at deltage i projektet.

Hvad er Lean Landing? (engelsk)

Sidst opdateret: 20.12.2018