LEDELSESFORLØBET

board

knap_bliv_kontaktet

STYRK DIT LEDERSKAB OG TAG DIN VIRKSOMHED TIL DET NÆSTE NIVEAU

Er du og din virksomhed rustet til fremtidens udfordringer og muligheder? Og er du helt skarp på, hvordan du driver den strategiske udvikling af din virksomhed? Bliv en del af Ledelsesforløbet og tag din virksomhed til det næste niveau!

Ledelsesforløbet tager udgangspunkt i de erfaringer, vi har gjort os i din nye virkelighed. Vi tager afsæt i de aktuelle udfordringer, du står med. Du får tid til at styrke dine kompetencer som leder gennem et forløb, der er skræddersyet til ejerledere. Ved at skabe rammerne for at udveksle erfaringer med ligestillede, hjælper vi dig med at sætte det lange lys på strategisk lederskab og eksekveringskraft med afsæt i konsekvenserne af Covid-19.

I samarbejde med eksperter dykker du ned i dine udfordringer, får kortlagt dine muligheder og får sparring til at tage nogle valg, der sætter kursen for din virksomheds langsigtede udvikling. Dit personlige lederskab bliver styrket, og du får din virksomhed til næste niveau ved at:

  • Udvikle din forretningsmodel yderligere og skabe en kurs med opdateret afsæt i den nye verdensdagsorden
  • Positionere virksomheden ift. kundesegmenter, konkurrenter, investorer og trends
  • Skærpe din virksomheds værdiløfte til kunderne
  • Styrke din personlige ledelseskraft.

Forløbet varer seks dage fordelt på tre måneder, hvor vi sætter fokus på dig og din virksomhed, og hvor du får adgang til et netværk af ligesindede ejerledere og personlig 1-1 sparring med eksperterne samt Erhvervshusets erfarne forretningsudviklere - både undervejs og efter forløbet.

forløbsmodel_ny

Deltagelse i forløbet giver adgang til at søge tilskud til et forløb hos en privat rådgiver, som kan hjælpe dig med at realisere din plan. Få 50% tilskud af f.eks. 150.000 kr.

Læs mere om de enkelte dele af forløbet her:

Kickoff: Intro & strategiske udfordringer
Forløbet starter ud med et kig ind i de strategiske udfordringer og følgevirkninger af Coronasituationen for din virksomhed.

Workshop 1: Strategisk afsæt, kurs & budskaber
Du får overblik over din virksomheds afsæt, herunder inspiration til at lægge en ny kurs. Dette skaber grundlaget for den kurs, din virksomhed skal sætte og de budskaber, der skal kommunikeres internt og eksternt.

Workshop 2: Planer & risikostyring - Ledelse i en tid med forandring
Vi sætter fokus på det strategiske beredskab og kommer bl.a. ind på risikostyring, forandringsledelse og eksekveringskompetence. Vi besøger en lokal vingård på Røsnæs, Dyrehøj Vingaard, som har Danmarks største vinmark og formået at skabe nye forretningsmodeller.

Workshop 3: Beredskab, motivation & lederrolle
På den sidste workshop arbejder vi med det personlige lederskab og sætter fokus på eget lederskab, ambitioner og fastholdelse af vaner.

Personlig 1:1 sparring
Under og efter forløbet har du mulighed for personlig 1:1 sparringssessioner med eksperterne og din forretningsudvikler, med fokus på at gennemføre din egen udvikling, eksekverings- og beredskabsplan.

michael underviser

MICHAEL TVERMOES
Virksomhedsejer og ekspert i strategieksekvering og ledelse
Som en af stifterne af Factor3 løser Michael opgaver indenfor forretnings- og ledelsesudvikling. Udover diverse bestyrelsesposter er Michael ejerleder i 4 SMV'er. Michael er skarp til de strategiske analyser, der fører til målrettet eksekvering, resultater og forankring ude blandt medarbejderne. Michaels drive er at se lyset, lysten og viljen i ledernes og medarbejdernes øjne, når kursen er klar og giver mening og opleve, at rammer og kompetencer kan bære alle sikkert igennem processen.


mette_thorkildsen

METTE THORKILDSEN
Management consultant og ekspert i strategieksekvering og ledelse
Mette er strategisk rådgiver med fokus på implementeringsfasen. Mette har 15 års omfattende projektleder og ledererfaring fra byggebranchen. Mette har været i Factor3 i 12 år, hvor hun har hjulpet alle typer virksomheder med strategiimplementering, kommunikation, forandringsledelse, organisationsudvikling og design af arbejdsprocesser. Mette har med sin baggrund som mediator og coach erfaring med at inspirere såvel som rådgive ledere og medarbejdere i at finde optimale løsninger på strategiske udfordringer. Mette’s drive er arbejdet med at bevæge virksomheden og dens medarbejdere i mål med deres intentioner.

EFTER LEDELSESFORLØBET HAR DU:

  • Overblik over din virksomheds vækstpotentiale
  • En plan for dine strategiske initiativer
  • Værktøjer der styrker din strategiske ledelse
  • Et forum for personlig udvikling
  • Sparring og netværk med andre virksomhedsledere
  • Mulighed for tilskud til yderligere rådgivning

Læs mere her

Se hele forløbet:
Download her

Partnere

danmarkserhvervsfremmebestyrelseEU_socialfond

Sidst opdateret: 07.06.2021