LEDELSESFORLØBET (del 2)

Har du lagt en strategisk kurs for din virksomhed, og ved du, hvordan du som leder styrer din virksomhed sikkert i mål? På ledelsesforløbet får du værktøjer, sparring og viden til at forankre den strategiske retning du har lagt.

board

knap_bliv_kontaktet

STRATEGISK LEDERSKAB SKABER VÆKST

Med udgangspunkt i dine strategiske muligheder og udfordringer lærer du gennem forløbet at styrke dit strategiske lederskab og tage din virksomhed til det næste niveau ved at:

  • Udvikle din forretningsmodel og skabe en kurs
  • Positionere virksomheden ift. kundesegmenter, konkurrenter, investorer og trends
  • Skærpe din virksomheds værdiløfte til kunderne
  • Styrke din personlige ledelseskraft

EFTER LEDELSESFORLØBET HAR DU:

  • Overblik over din virksomheds vækstpotentiale
  • En plan for dine strategiske initiativer
  • Værktøjer der styrker din strategiske ledelse
  • Et forum for personlig udvikling
  • Sparring og netværk med andre virksomhedsledere
  • Mulighed for tilskud til yderligere ekspertforløb

MICHAEL TVERMOES
Virksomhedsejer og ekspert i strategieksekvering og ledelse
Som en af stifterne af Factor3 løser Michael opgaver indenfor forretnings- og ledelsesudvikling. Udover diverse bestyrelsesposter er Michael ejerleder i 4 SMV'er. Michael er skarp til de strategiske analyser, der fører til målrettet eksekvering, resultater og forankring ude blandt medarbejderne – i virkeligheden. Michaels drive er at se lyset, lysten og viljen i ledernes og medarbejdernes øjne, når kursen er klar og giver mening og opleve at rammer og kompetencer kan bære alle sikkert igennem processen.

LENE ANDERSEN
Seniorkonsulent og ekspert i strategieksekvering og ledelse
Lene er strategisk rådgiver og hjælper virksomheder med at skabe vækst. Lene har arbejdet med internationale virksomheder og har omfattende leder- og forretningserfaring. Desuden er Lene aktiv i bestyrelser og diverse netværk, som gør hende til en inspirerende sparringspartner, træner og coach. Lenes drive er arbejdet med mennesker og glæden ved at opleve at ledere udvikler sig og lykkes med at gå nye veje.

VIBEKE S. RAFAELSEN
Forretningsudvikler i Erhvervshus Sjælland
Som bestyrelsesmedlem, strategisk rådgiver og iværksætter arbejder Vibeke primært med strategi, ledelse, internationalisering, branding og salg. Hun har erfaring fra det private, såvel som det offentlige erhvervsliv. Vibeke har desuden arbejdet med store internationale virksomheder, samt været medejer af og direktør. Uddannelsesmæssigt har Vibeke bl.a. en HD i Udenrigshandel og en MBA.

Partnere

logo_erhvervsfremmebestyrelseEU_socialfond

Sidst opdateret: 22.01.2020