Hjælp til minkavlere og følgeerhverv

Danske minkavlere og minkbranchens følgeerhverv, står i en meget alvorlig situation! Alle minkbesætninger i Danmark skal slås ned. Det er en situation uden fortilfælde, som efterlader alle minkavlere og en lang række tilknyttede erhverv uden indtægt.

knap_bliv_kontaktet

 

Vejledning i en akut opstået situation og afdækning af muligheder for omstilling

Erhvervshus Sjælland er klar til at hjælpe med vejledning og sparring til både minkavlere og øvrige virksomheder i følgeerhvervene.

Vi har stor erfaring i at vejlede virksomheder om konsekvenserne som følge af Corona og om mulighederne i regeringens mange hjælpepakker. Vi kan også hjælpe ift. den alvorlige situation for minkbranchen.

Vi har også mulighed for at tage en dialog om mulig omstilling af virksomheder til eksempelvis andre forretningsområder mv.

Hjælp til nedlukning - hvis der ikke er anden udvej

I Erhvervshuset har vi også stor erfaring i hjælp til virksomheder, som oplever de første krisetegn, eller som befinder sig i akut krise.

Denne særlige krisehjælp sker i regi af Early Warning, hvor der kan gives gratis og uvildig rådgivning, eksempelvis i forbindelse med lukning af virksomheder, som ikke er levedygtige, på en hurtig og gennemskuelig måde med mindst muligt tab.

Kontakt Steen Munk på tlf. 41886622 - Vi er klar til at hjælpe.

knap_bliv_kontaktet

Sidst opdateret: 11.11.2020