Hjælp til digitalisering?

Det digitale hurtigtog har for længst forladt perronen, og hvis du ikke allerede er sprunget på, så taber du højst sandsynligt terræn til dine konkurrenter. Du kan starte med at ringe til digitaliseringsekspert og forretningsudvikler Mikael Jespersen.

knap_bliv_kontaktet

Forretningsudvikler Mikael Jespersen hjælper virksomheder med at identificere og forene deres digitale potentiale, med de rigtige digitale værktøjer og løsninger. Siden halvfemserne har digitalisering været Mikaels primære arbejdsområder i store såvel som små virksomheder. Han kan hjælpe din virksomhed med at:

  • Identificere og kortlægge det digitale potentiale.
  • Identificere de 'rigtige' digitale løsninger og værktøjer til at nå den ønskede effekt.
  • Sætte din virksomhed i kontakt med de rigtige mennesker, der kan hjælpe med at indfri dine digitale ambitioner.

Digital firstmover

Mikael startede sin digitale karriere i Coloplast tilbage i halvfemserne, han har også været selvstændig konsulent og digital ansvarlig i en opstartsvirksomhed med 24 ansatte - primært med digitalisering som omdrejningspunkt.

Halvfemserne i Coloplast var præget af kraftig vækst, og det betød også mange muligheder for at sætte sit præg på forretningen. Mikael har således beskæftiget sig med eksempelvis marketing, procesoptimering og udvikling af virksomhedens business intelligence struktur.

Mikael blev tilbage i midt halvfemserne bedt om at kigge i krystalkuglen og definere potentielle områder, der kunne sikre Coloplast konkurrencedygtighed. Mikael pegede på digitalisering – det fik han ret i.

Over en periode på 10 år, arbejdede Mikael således med at konsolidere og udnytte digitale processer og løsninger i Coloplast – både på et internationalt strategisk niveau, helt ned til at drive websites

Det kan virke uoverskueligt, men..

Digitalisering er et vidt begreb – det kan betyde alt og intet, og for mange virksomheder kan det virke kompliceret at "digitalisere".

"Virksomheden skal gøre sig klart, hvad de vil opnå gennem digitalisering. Det skal ikke være digitalisering for digitaliseringens skyld. Herefter skal de knytte deres digitale potentiale sammen med de rigtige løsninger. Kunsten er at beslutte sig for det rigtige, og det rigtige er det, der gør, at man kommer hurtigere i mål - eller får løst problemer hurtigere og mere effektivt.

Hvis din virksomhed ser digitale muligheder, men er i tvivl om, hvordan den digitale optimeringsproces skal sættes i gang. Så kan Mikael sandsynligvis være til hjælp.

"Tingene går hurtigere og hurtigere, og hvis ikke man springer på det digitale hurtigtog, så gør dine konkurrenter det – og så står du tilbage på perronen med dit produkt i hånden. Jeg har forståelse for, at det kan virke uoverskueligt for en virksomhed at kaste sig ud i – men virksomhederne kan jo starte med at ringe til mig."

knap_bliv_kontaktet

Hvad koster det?

Erhvervshusets sparring koster dig ikke andet end din tid. Vi er din uvildige sparringspartner, og vores eneste ønske er at hjælpe med at skabe fremdrift i din forretning.

Hvem er du?

Du står i spidsen for en virksomhed og har fokus på at udvikle din forretning.

Brug vores netværk

Erhvervshus Sjælland er din indgang til et stort netværk af private rådgivere inden for salg, off- og online markedsføring, branding og PR. Markedet er stort - vi hjælper dig med at finde de helt rigtige kompetencer til at eksekvere dine salgs- og markedsføringsaktiviteter.

Ydelser:

VIl du vide mere om, hvad vi tilbyder? Vi har en bred vifte af tilbud målrettet virksomheder, som vil fremad.
Se vores ydelser her

Sidst opdateret: 24.09.2019