Mit vigtigste mål er at finde den unikke måde at sælge på

For enhver virksomhed er nøglen til succes med salg et spørgsmål om at kende sit marked. Det handler om at forstå det unikke i sit produkt og kommunikere til sine kunder, hvordan det passer deres unikke behov, og således differentiere sig fra konkurrenterne.
Det er præcis den nøgle Mette kan hjælpe virksomheder med at finde.

knap_bliv_kontaktet

  • Markedsføring og især B2B er der, hvor Mette sætter virksomheder i stand til at blive helt skarp på deres målgruppe og hvordan de rammer den. Her rådgiver hun også om de strategiske markedsføringsmuligheder gennem fx sociale medier.
  • Salg over hele paletten er et fokus- og kompetenceområde Mette har oparbejdet gennem hele sin karriere. Særligt virksomheder der kæmper med salget er en udfordring hvor hun hjælper med at identificere øjeblikkelige muligheder og langsigtede løsninger samt rådgiver om effektiv salgskommunikation og relationsopbygning.
  • Iværksætteri er noget Mette virkelig brænder for at arbejde med såvel som at det er en del af hvem hun er: "Jeg har selv været iværksætter og kan let sætte mig ind i alle de professionelle og personlige udfordringer iværksættere står med. Derfor kan jeg yde 360 graders sparring til andre iværksættere der selv står midt i orkanens øje.”

Som Vækstkonsulent rådgiver Mette på en direkte og ærlig facon omkring de udfordringer – men også muligheder – hun ser. Såvel som i markedsføring og salg, er det også internt i virksomheden helt afgørende at være ærlig og åben omkring tingene; kun herigennem kan man tage de rigtige beslutninger og udvikle sin virksomhed på et rationelt og faktuelt grundlag og derved opnå succes.

Baggrund

Som fundament for Mettes arbejde, som Vækstkonsulent har hun en lang og bred erfaring med omdrejningspunkt i salg og markedsføring i både store og små virksomheder. Her har hun bl.a. været involveret i partnerskabsudvikling for Telia, salgs turn-around for et medie magasin, markedsføringsudvikling inden for plastproduktion, samt etableret og drevet egen konsulentvirksomhed.

Derudover holder hun jævnligt foredrag og underviser ligeledes inden for salg og markedsføring. Uddannelsesmæssigt trækker hun på en grad som Akademiøkonom inden for markedsføring og service, en BA Business Administration fra PLU, USA samt en uddannelse inden for Social Media.

knap_bliv_kontaktet

Hvad koster det?

Erhvervshusets sparring koster dig ikke andet end din tid. Vi er din uvildige sparringspartner, og vores eneste ønske er at hjælpe med at skabe fremdrift i din forretning.

Hvem er du?

Du står i spidsen for en virksomhed og har fokus på at udvikle din forretning.

Brug vores netværk

Erhvervshus Sjælland er din indgang til et stort netværk af private rådgivere inden for salg, off- og online markedsføring, branding og PR. Markedet er stort - vi hjælper dig med at finde de helt rigtige kompetencer til at eksekvere dine salgs- og markedsføringsaktiviteter.

Ydelser:

VIl du vide mere om, hvad vi tilbyder? Vi har en bred vifte af tilbud målrettet virksomheder, som vil fremad.
Se vores ydelser her

Sidst opdateret: 20.09.2019