header billede

Vær i gang om en time: Få rådgivning til salg og markedsføring

Nu kan du komme i gang med at styrke din virksomheds salg eller markedsføring på bare én time – og Erhvervshus Sjælland dækker halvdelen af rådgiverregningen.

knap_bliv_kontaktet

Det skal være hurtigt og nemt at modtage hjælp til at udvikle sin virksomhedsstrategi, sit salg eller sin markedsføring. Derfor har Erhvervshus Sjælland samlet en række tilbud til din virksomhed i såkaldte ’rådgiverpakker’, hvor et hold håndplukkede private rådgivere lige nu står på spring for at hjælpe din virksomhed.

”Strategi og markedsføring er nogle af de områder, hvor man som virksomhedsleder hurtigst ser sine anstrengelser afspejlet i en positiv bundlinje. Derfor har vi skabt to rådgiverpakker med fokus på netop strategi og markedsføring, og fordi pakkerne allerede er klar, kan virksomhederne komme i gang med det samme, de henvender sig”. Det siger direktør Mads Váczy Kragh fra Erhvervshus Sjælland, der hver dag hjælper virksomheder i Region Sjællands 17 kommuner med at vokse og udvikle sig.

Kom i gang på én time

De første to rådgiverpakker har fokus på forretningskoncept, salg og markedsføring. Her er målet at hjælpe virksomhederne hurtigt i gang med strategiarbejdet eller med udvikling af markedsføringen. Den type hjælp har virksomhederne også tidligere kunnet hente i Erhvervshus Sjælland, men med rådgiverpakkerne kan virksomhederne komme i gang nærmest på en time, fortæller Carsten Holløse, forretningsudvikler i Erhvervshus Sjælland.

”Regn med, at din indsats øger bundlinjen med 10 pct. Det tager dig ca. 1 times effektivt arbejde at få adgang til puljemidlerne, og vi betaler halvdelen af forløbet med rådgiveren. Du bruger derefter effektivt tid sammen med rådgiveren, og målet er en øget bundlinje. Det giver god mening både for din virksomheds fremtid og din økonomi”, siger Carsten Holløse.

Fakta om Erhvervshus Sjællands rådgiverpakker

Alle rådgiverpakker er skræddersyet til netop din virksomhed og indeholder muligheden for tilskud på 50 pct. af regningen til en privat virksomhedsrådgiver. Du kan vælge mellem flere håndplukkede rådgivere.

Pakke 1: Salgstjek

Pakkens indhold varierer men kan fx indeholde: gennemgang af dit forretningskoncept, analyse af dit kundesegment, hjælp til at tilrettelægge dit salg m.m. Forløbet vil typisk give dig en detaljeret plan for dit fremtidige salg.

Pakke 2: Markedsføringstjek

Her får du overblik over dine muligheder inden for fx digital markedsføring, netsalg, søgemaskine-marketing og muligheder på de sociale medier eller andet. Forløbet giver dig typisk overblik over de markedsføringsmuligheder, digitaliseringen giver netop din virksomhed samt en plan, du kan følge.

Læs mere om rådgiverpakkerne her


Sådan får du en rådgiverpakke

Virksomheder, der ønsker en rådgiverpakke, skal lige som tidligere kontakte Erhvervshus Sjælland på telefon 55 35 30 35 eller udfylde kontaktformularen herunder for en nærmere snak om, hvilken type rådgivning netop din virksomhed har behov for.

DEB-EU-reg-soc-logoer

Sidst opdateret: 14.06.2021