header billede

Salg og markedsføring

Ved du, hvordan du tiltrækker flere kunder, hvor de kommer fra, og hvor de skal komme fra om to år?

knap_bliv_kontaktet

Få et forløb med en forretningsudvikler, hvor du får hjælp til at få flere kunder og øge omsætningen ved at systematisere dine aktiviteter inden for salg og markedsføring. Få sammensat den rigtige salgsproces.

Du får hjælp til

  • Salg – få flere af de rigtige kunder.
  • Markedsføring – øg kendskabet til din virksomhed.
  • Forretningsudvikling – bliv klogere på dine kunder, konkurrenter, markeder og produkt.

Book et møde med en forretningsudvikler og få kvalificeret, uvildig og professionel sparring om, hvordan du kan få flere af de rigtige kunder.

Når processen er færdig, og din strategi er valgt, kan du få adgang til vores store netværk af private rådgivere, hvor vi hjælper dig med at finde de helt rigtige kompetencer til at skabe vækst i din virksomhed.

Turisme og oplevelsesøkonomi

Er din virksomhed inden for turisme og oplevelsesøkonomi, og har du brug for et skub i den rigtige retning mod et stærkere produkt/service og flere besøgende? Så skal du se nærmere på disse forløb:

REACT: workshops

Hvordan får du din virksomheds potentiale i spil over for potentielle gæster? Gennem seks workshops har du nu muligheden for at optimere din kommunikation og synlighed, få nye partnere og styrke din bundlinje.

Væksttur: vækstforløb

Med forløbet Væksttur får du gennem et vækstforløb hjælp til at booste din forretning med henblik på fx flere turister, flere medarbejdere og øget omsætning. Vi tager udgangspunkt i din aktuelle situation og åbner døren for nye muligheder.

Styrk dit salg og din markedsføring

Sidst opdateret: 02.06.2021