Samtykke til markedsføring

Erhvervshus Sjælland må sende mig e-post (fx e-mails, sms, mms, notifikationer, push beskeder og widgets), breve og ringe mig op omkring om virksomhedsudvikling og vækst, kampagner, konkurrencer og markedsføring, også via apps, sociale medier, internet og andre digitale kanaler.

Erhvervshus Sjælland må indsamle og bruge data om mig og mine aktiviteter og samkøre sådanne data med andre oplysninger, som Væksthus Nordjylland allerede har eller får fra anden side, også fx cookies fra Erhvervshus Sjællands hjemmesider, bl.a. til at lave en profil, der kan målrette henvendelserne til mig.

Kommer der fremover andre relevante tjenester, samarbejdspartnere eller måder at kommunikere på, må Erhvervshus Sjælland benytte dette samtykke til at orientere mig og spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke eller data om mig.

Lyseblå streg

Tilbagekalde samtykke

Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke via et ”unsubscribe” link i bunden af hvert nyhedsbrev, som jeg modtager fra Væksthus Sjælland eller ved at kontakte Væksthus Sjælland på info@vhsj.dk.

Den erhvervsdrivende fond Væksthus Sjælland, Marienbergvej 132, 1. sal, 4760 Vordingborg (CVR: 300 89 464) er dataansvarlig og opbevarer og behandler de oplysninger jeg afgiver. Jeg kan til enhver tid kontakte Væksthus Sjælland med evt. spørgsmål. Jeg er bekendt med at jeg har ret til indsigt i og til at foretage ændringer i de oplysninger jeg har afgivet til Væksthus Sjælland i forbindelse med dette samtykke.

Klik her for at få oplysninger om Væksthus Sjælland persondatapolitik og hvis du ønsker yderligere information om behandlingen og rettigheder som registreret.

Sidst opdateret: 10.09.2019