Samtykke til markedsføring

Erhvervshus Sjælland må sende mig e-post (fx e-mails, sms, mms, notifikationer, push beskeder og widgets), breve og ringe mig op omkring om virksomhedsudvikling og vækst, kampagner, konkurrencer og markedsføring, også via apps, sociale medier, internet og andre digitale kanaler.

Erhvervshus Sjælland må indsamle og bruge data om mig og mine aktiviteter og samkøre sådanne data med andre oplysninger, som Erhvervshus Sjælland allerede har eller får fra anden side, også fx cookies fra Erhvervshus Sjællands hjemmesider, bl.a. til at lave en profil, der kan målrette henvendelserne til mig.

Kommer der fremover andre relevante tjenester, samarbejdspartnere eller måder at kommunikere på, må Erhvervshus Sjælland benytte dette samtykke til at orientere mig og spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke eller data om mig.

Lyseblå streg

Tilbagekalde samtykke

Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke via et ”unsubscribe” link i bunden af hvert nyhedsbrev, som jeg modtager fra Erhvervshus Sjælland eller ved at kontakte Erhvervshus Sjælland på info@ehsj.dk.

Den erhvervsdrivende fond Erhvervshus Sjælland, Fulbyvej 15, 4180 Sorø (CVR: 4008 4746) er dataansvarlig og opbevarer og behandler de oplysninger jeg afgiver. Jeg kan til enhver tid kontakte Erhvervshus Sjælland med evt. spørgsmål. Jeg er bekendt med at jeg har ret til indsigt i og til at foretage ændringer i de oplysninger jeg har afgivet til Erhvervshus Sjælland i forbindelse med dette samtykke.

Klik her for at få oplysninger om Erhvervshus Sjælland persondatapolitik og hvis du ønsker yderligere information om behandlingen og rettigheder som registreret.

Sidst opdateret: 13.05.2020