SMV:International

Et tilskudsprogram til at sætte fart på SMV'ers eksport.

Programmet har til formål at møde dig og din virksomhed, hvor I har et aktuelt behov for hjælp til eksport og international samhandel. Skal I bruge et tilskud til specialiseret rådgivning, viden og værktøjer eller få sparket døre ind til nye markeder? SMV:International er en løftestang, der kan rykke og udvikle dine eksportaktiviteter.

Hvad får du ud af det?

SMV:International giver dig målrettet hjælp til at komme i gang med eller løfte din eksport:

Afklar dit eksportpotentiale, løs dine vigtigste eksportudfordringer eller vækst dine eksportaktiviteter med et skræddersyet rådgivningsforløb.

Udover 72.500 kr. i tilskud og forløb med en privat rådgiver, deltager din virksomhed også i to netværsmøder, hvor du kan udveksle eksporterfaringer med øvrige SMV'er og eksperter.

Tilskudspuljen for MyWay™ åbner 1. dec. 2020 og du skal ansøge om at modtage tilskud til rådgiverforløb. Der er et deltagergebyr på 1.200 kr. for opstart af forløb.

Få vigtige værktøjer og markedsindsigt for at starte eller udvikle din eksportsucces. Deltag i grundlæggende (”Basic”) og videregående (”Advanced”) workshopforløb med eksperter og eksport-guruer.
Go2Market workshops™ Basic: 1 hel dag med alt, du skal bruge for at starte din eksport.
Go2Market workshops™ Advanced: 1 ½ dage, hvor du skærper din eksportviden, styrker dit netværk og udvikler din første eksportplan, som du får en tilbagemelding på fra en privat rådgiver på et opfølgningsmøde.

Tilskudspuljen for workshopforløb åbner om 5 uger og du skal ansøge om at deltagelse. Der er et deltagergebyr på 1.000 kr. for at deltage i workshops.

MarkedsÅbner™ et skræddersyet vækstforløb til en samlet værdi af 200.000 kr., som sikrer dig adgang til et nyt marked, samt møder med potentielle samarbejdspartnere og kundeemner.

Tilskudspuljen for Markedsåbner™ åbner d. 1. dec. 2020 og du skal ansøge om at at deltage. Der er et deltagergebyr på 10,000 kr. for at deltage og markedsbesøg planlægges og gennemføres i primo 2021.

Eksport-Booster™ er et afprøvet vækstforløb med 6 praksisnære workshops, netværkssamarbejde og et markedsbesøg til en samlet værdi af 300.000 kr. Oveni får du 50% i tilskud af op til 145.000 kr. til målrettet konsulentbistand.

Tilskudspuljen for Eksport-Booster™ åbner d. 1. dec. 2020 og du skal ansøge om at at deltage. Der er et deltagergebyr på 7.500 kr. for at deltage og workshops, markedsbesøg.

Hvem kan deltage?

  • Eksportparate SMV’er med 5-249 ansatte (primære målgruppe er 10-49 ansatte), der har haft et CVR-nummer i mere end 3 år

Ansøgning

  • Løbende ansøgningsfrist og optagelse. Ansøgning bedømmes af et udvalg med en behandlingstid på et par uger.

Hvad skal du gøre?

Der åbnes for tilskudspuljen d. 1. december 2020. I mellemtiden kan du kontakte Claus Kaaber og blive klar til at søge.

divider-stiplet-blaaSMV:International er et tilskudsprogram, der er finansieret af strukturfondsmidler via Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og løber i 2020-2022.

Programmet er udviklet og gennemføres i tæt samarbejde mellem Erhvervshusene og vores partnere Dansk Industri, Danish Export Association, Lifestyle & Design Cluster, CenSec samt Enterprise Europe Network Denmark.

erhvervshusenelogo eu_regionalfonds danmarkserhvervsrfremmebestyrelse

eh-logo di
LDCluster.com een censec_logo

Sidst opdateret: 03.02.2021