Søren Mikkelsen

 

Få sparring til din udvikling

Vil du udvikle din virksomhed, og er du i tvivl om, hvordan du kommer strategisk videre? Så er Søren Mikkelsen din oplagte sparringspartner.

knap_bliv_kontaktet

Vækstkonsulent Søren Mikkelsen er en af vores specialister, hvis du står over for at opstarte nye aktiviteter i udlandet eller har brug for sparring omkring strategi.

Han kan bl.a. hjælpe med at:

  • Give sparring omkring strategisk udvikling
  • Tilpasse strategien til kulturen på nye markeder
  • Eksportere til nære og fjerne markeder
  • Få adgang til bredt netværk
  • Forstå og forhandle licenser

Søren Mikkelsen har arbejdet med forretningsudvikling gennem 25 år og har også etableret nye forretninger i det meste af Østeuropa og Sydeuropa.

Hans erfaring spænder vidt: Han har bl.a. været salgs- og marketingsdirektør i koncerner med salg til de fleste kontinenter, arbejdet i forlags- og legetøjsbranchen, haft egen virksomhed med salg af produkter (bl.a. e-handel) og været ansvarlig for køb og salg af virksomheder.

Fingre plantet i iværksættermulden

”Jeg er rigtig god til at lytte og opfange både direkte og indirekte signaler. Jeg har en god analytisk sans og er jordnær. Selv om jeg er akademikeruddannet, bruger jeg ikke akademikersprog – og så har jeg selv haft fingrene dybt plantet i iværksættermulden,” siger Søren Mikkelsen.

Han tror på, at det er altafgørende for succes i udlandet, at virksomhederne forstår den nye kultur, de opererer i.

Få styr på kulturen

”Kultur er stærkere end strategier og mål”, siger han.

”Når man bevæger sig rundt på de internationale markeder uden at forstå den kultur, man befinder sig i, så kan man have nok så mange ressourcer, men man vil aldrig få succes. Hvis du vil sælge i for eksempel Japan, skal du ikke møde op i jeans, slidte sko og en skjorte der hænger uden på bukserne - så er det i hvert fald ikke sikkert, at du kommer til at tale med de rette mennesker,” forklarer Søren Mikkelsen.

Gennem sine mange år på udenlandske markeder har Søren Mikkelsen opbygget et bredt og solidt netværk. Virksomheder, der drager nytte af Søren Mikkelsens sparring, kan få afklaret mange tvivlsspørgsmål:

”Jeg kan give sparring på, hvilke spørgsmål, der skal stilles for at få de nødvendige input. Og jeg kan hjælpe med at finde de rette kontakter, så man kan få hjælp til at dreje sin strategi i retning af den kultur, man skal stifte bekendtskab med,” siger Søren Mikkelsen.

knap_bliv_kontaktet

Hvad koster det?

Erhvervshusets sparring koster dig ikke andet end din tid. Vi er din uvildige sparringspartner, og vores eneste ønske er at hjælpe med at skabe fremdrift i din forretning.

Hvem er du?

Du står i spidsen for en virksomhed og har fokus på at udvikle din forretning.

Brug vores netværk

Erhvervshus Sjælland er din indgang til et stort netværk af private rådgivere inden for salg, off- og online markedsføring, branding og PR. Markedet er stort - vi hjælper dig med at finde de helt rigtige kompetencer til at eksekvere dine salgs- og markedsføringsaktiviteter.

Ydelser:

VIl du vide mere om, hvad vi tilbyder? Vi har en bred vifte af tilbud målrettet virksomheder, som vil fremad.
Se vores ydelser her

Sidst opdateret: 19.03.2019