Startup Univers


Er du iværksætter eller går du med en god idé? Her finder du sparring, inspiration og guides til at komme videre med din startup virksomhed.

Som iværksætter i Region Sjælland får du adgang til forløb og finansieringsmuligheder, som løfter din virksomhed. Læs mere om de forskellige muligheder og kontakt os.

card-2

Forløb og tilskudsmuligheder

IVÆRKSÆTTERHJÆLP

Som iværksætter i Region Sjælland får du adgang til forløb og finansieringsmuligheder, som løfter din virksomhed. Læs mere om de forskellige muligheder nederst på siden og kontakt os ved spørgsmål.

1:1 sparring

Uanset om dit ønske er at styrke din forretning, teste dit koncept, få styr på salg og markedsføring eller noget helt femte, så kan du finde hjælp til det her.
Vores forretningsudviklere har mange års erfaring med opstart og drift af virksomheder, og de står klar til at hjælpe dig med at nå dit mål. Vores forløb og sparringstilbud gælder alle iværksættere i Region Sjælland med og uden CVR nr., og det koster dig ikke andet end din tid.

card 1
Artikler og guides

IVÆRKSÆTTER INSPIRATION

Mangler du inspiration til din virksomhed? Vi har udarbejdet en række artikler, guides, cases og mere til dig som skal starte en virksomhed eller udvikle din forretningsidé, så den kan blive levedygtig og skabe vækst.

Læs mere her

case_video
Min virksomhed fik et ekstra gear

STARTUP CASE

Hvordan styrer man en iværksætter virksomhed? Hvilke skillsæt skal man have? Svar på det, og meget mere gav Bo og Mandefællesskaber et gearskifte efter deltagelsen i Startup Masterclass.

Hør hele historien her

branding_guide
Fire veje til et værdifuldt brand

GUIDE

Lad os være ærlige: Branding er næppe det første, du tager fat på som iværksætter. Men hvis du vil sælge mere, sælge dyrere og sælge til nye kunder, så skal du lære at opbygge et stærkt brand!

Byg et stærkt brand

ivdk_card_forlob
IværksætterDanmark

FRA GOD IDÉ TIL GOD FORRETNING

IværksætterDanmark er en investering i dig, som har lysten og viljen til at skabe og udvikle din forretning.

Gennem korte, intensive forløb giver vi dig et stort udvalg af forskellige workshops, sparring og konkrete værktøjer med dygtige eksperter og skræddersyede forløb, der matcher dine behov, udfordringer og ambitioner.

Læs mere her

VF_card
Netværk og sparring

INSPIRATION OG RELATION

Søger du inspiration og adgang til et netværk af andre seje iværksættere? Vil du gerne have sparring med fokus på fremdrift?

Så er en kontorplads på Vækstfabrikken det rette for dig! Du får adgang til et netværk af ligesindede, ambitiøse startups, mulige kunder og finansieringsmuligheder. Vi har lokationer i Slagelse, Ringsted, Roskilde, Køge og Nykøbing Falster.

Læs mere her

sub_card_forloeb
Startup Business

SALG OG MARKEDSFØRING

Startup Business er et forløb, som giver dig et stærkt afsæt til at udvikle din virksomhed, ved hjælp af værktøjer og metoder til at udforme en stærk markedsstrategi og forretningsmodel.

Du får testet din idé og fundet dine første kunder, sat retning på dit salg og markedsføring, samt hjælp til at skalere din virksomhed med hjælp fra private rådgivere.

Læs mere her

meptek_case_ny
Jeg kan bedre træffe de rigtige beslutninger

STARTUP CASE

"Vores virksomhed har udviklet sig sindssygt meget, mens vi har været tilknyttet Vækstfabrikken. Jeg har fået hjælp til bl.a. forretningsudvikling og gamification. Det er et rigtig fedt miljø at være en del af og så kan jeg sparre med andre lokale iværksættere." fortæller Jakob fra Meptek.

Hør Jakobs historie her

sum_card_forlob
Startup Masterclass

NYTÆNK FORRETNINGEN

Har du ambitioner med din virksomhed? På Startup Masterclass har vi håndplukket fem rådgivere, der er blandt de dygtigste indenfor deres felt. Du får håndgribelige og praktiske værktøjer målrettet dine udfordringer, så du kan eksekvere i praksis og sikrer, at de gode intentioner bliver til konkret handling.

Læs mere her

card 3
Få tilskud til kompetenceudvikling

IVÆRKSÆTTERPULJEN

Hvilke kompetencer mangler du, for at din iværksættervirksomhed løftes til næste niveau? Du kan nu ansøge Iværksætterpuljen om tilskud til at skaffe ny viden, du skal blot finde et kursus, og ansøg om tilskud på op til 80 pct. af regningen - max 25.000 kr.

Læs mere om iværksætterpuljen