StartUp Masterclass

Er du iværksætter med ambitioner, og vil du skabe rammerne for en virksomhed i fremgang? Deltag på Startup Masterclass og få ekspertviden og værktøjer, der sikrer, at de gode intentioner bliver til konkret handling.

På Startup Masterclass har vi håndplukket 5 rådgivere, der er blandt de dygtigste indenfor deres felt. Forløbet giver dig håndgribelige og praktiske værktøjer målrettet dine udfordringer, så du kan eksekvere i praksis.

Forløbet varer i alt 7 dage og adresserer en række temaer, som er afgørende i forbindelse med at udvikle virksomheden og dig selv som ejerleder.

På Startup Masterclass får du:

  • Redskaber til at nytænke forretningen
  • Fokus på egne styrker og ressourcer som iværksætter og virksomhedsleder, og hvordan du bruger styrkerne aktivt
  • Træning i at pitche din virksomhed til forskellige målgrupper, så du får mere gennemslagskraft i din kommunikation
  • Redskaberne til at træffe bevidste valg om den strategi, som du vil forfølge
  • Styrket din evne til at føre strategien ud i livet og sætte det rette hold
  • Netværk med andre iværksættere og 1-1 tid med rådgivere, med fokus på din virksomhed.

Det siger deltagerne

lars_bo

Lars Bo Hansen
Implement Consulting Group
Lars Bo Hansen har mere end 20 års erfaring med rådgivning om strategi, forretningsudvikling og skalering af større og mindre danske og internationale virksomheder. Heriblandt en lang række danske iværksættervirksomheder, fx Grød, Lakrids By Johan Bülow, Rejseplanen og Joe & the Juice.

Han har udgivet 10 bøger – senest ”Mig & Joe" – en anderledes strategibog om Joe & The Juice – og har hands-on erfaring med sparring og undervisning af iværksættervirksomheder.

morten_e
Morten Ejlskov

Organisation ApS
Morten er erhvervspsykolog og har haft egen virksomhed i 15 år. Han har løst erhvervspsykologiske konsulentopgaver i mere end 100 forskellige virksomheder, offentlige institutioner, fagforeninger m.m.

Morten er forfatter til adskillige artikler og bøger om ledelse, projektledelse og samarbejde og har mere end 10 års erfaring med at undervise og coache iværksættere.

alexandra
Alexandra Benedicte Collin

Benedicte Kommunikation
Alexandra har gennem de sidste 10 år hjulpet flere end 1000 iværksættere, ledere og medarbejdere med at blive bedre formidlere. Med en årelang erfaring i at afholde workshop indenfor personlig gennemslagskraft, personligt lederskab og entreprenørskab trækker hun på en solid erfaring.

Alexandra har en BA i Kommunikation fra RUC og er uddannet proceskonsulent og coach.

mark
Mark Holst-Mikkelsen

Strategos
Mark har de sidste 15 år rådgivet og trænet en lang række iværksættere, bl.a. på iværksætterforløb. Han har stor erfaring med at udvikle iværksætteres evne til at skabe vækst, og etablere en kompetent og handlekraftig organisation. Mark har arbejdet for et bredt spektrum af danske og internationale virksomheder. Han er derudover en efterspurgt formidler, foredragsholder og underviser.

Mark har sammen med Flemming Poulfelt skrevet bogen ’Strategi med mening’.

flemming
Flemming Poulfelt

Strategos

Flemming Poulfelt er professor i ledelse og strategi på CBS, han har igennem mange år været dybt involveret i opstarten af vækstvirksomheder, der har formået at skalere forretningskonceptet og skabe en imponerende vækst.

Flemming sidder desuden i en række bestyrelser for opstartsvirksomheder i vækst og har derfor en indgående forståelse for de udfordringer, man som iværksætter oplever. Flemming Poulfelt er forfatter og medforfatter til et stort antal bøger og artikler, indenfor ledelse og strategi.

Du kan deltage på Startup Masterclass, hvis din virksomhed har et CVR nr. under 3 år i Region Sjælland.

Forløb

forløbsoversigt


Projektet er finansieret af EU’s socialfond, Region Sjælland, Vækstforum Sjælland og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

 

eu_socialfond

danmarkserhvervsfremmebestyrelse

logo_region_sjaelland

vaekstforum_logo

Sidst opdateret: 03.03.2021