Få et økonomitjek

Økonomien er udgangspunktet for, hvordan du kan udvikle din virksomhed. Forretningsudvikler Steen Munk giver dig et uvildigt indblik i din virksomheds økonomiske muligheder.

ide-omsaetning

Hvordan står det til i din virksomhed?

Har du vækstambitioner og har din virksomhed et vækstpotentiale, hvor økonomien er en barriere?

Befinder du dig i en midlertidig krise, hvor du oplever faldende omsætning, presset indtjening, likviditetsproblemer og fakturaer, du har svært ved at betale? Eller måske kan du bare se, at du er på vej ud i en situation, hvor dette er en risiko?

Uanset om du oplever din økonomiske situation som en barriere for vækst eller befinder dig i en midlertidig krise, stiller Erhvervshuset et professionelt hold til rådighed, hvor du kan få overblik over virksomhedens økonomiske situation og få lagt en plan for fremtiden.

Økonomitjekket hjælper dig med:

  • At skabe overblik over din økonomiske situation.
  • At træffe de nødvendige beslutninger til at få styr på økonomien.
  • At lægge en handlingsplan for det videre forløb.

Om forretningsudvikler Steen Munk

Steen har 20 års erfaring med optimering af forsyningskæder, hvoraf de sidste 12 år har været med stort fokus på strategiske elementer. Han har praktisk erfaring med at skabe værdi på både strategisk og taktisk niveau. I optimeringen stiller Steen skarpt på en høj grad af uafhængighed, proaktivitet og produktivitet i organisationen.

Hvad koster det?

Erhvervshusets sparring koster dig ikke andet end din tid. Vi er din uvildige sparringspartner og vores ønske er at hjælpe med at skabe fremdrift i din virksomhed.

Økonomitjekket udføres i samarbejde med private rådgivere og frivillige rådgivere tilknyttet Early Warning projektet.

Sidst opdateret: 13.03.2020