Til kamp mod stilstand og konsensus

Alle virksomheder har brug for en velkomponeret salgs- og markedsføringsindsats, orden i budgetterne og en sund og værdiskabende ledelseskultur. Med forretningsudvikler Thomas Koed som sparringspartner bliver konsensus udfordret til fordel for udvikling.

knap_bliv_kontaktet

Fra bank til gaming

Thomas Koeds karriere blev indledt i den finansielle sektor tilbage i 90erne, dog har han gennem 14 år skabt resultater i underholdnings/gaming-industrien i FMCG-branchen. Thomas har omfattende erfaring med:

  • Salg
  • Marketing (Events, Trade Marketing, Customer Service og PR)
  • Brand- og produktstrategi
  • Research & Development (R&D)
  • Forretnings- og organisations udvikling
  • Ledelse

Indtil 2009 havde Thomas ansvar for Branding og Markedsføring af spilgiganten Electronic Arts’ spilprodukter i Norden. Under Thomas blev spilserien FIFA over en årrække det bedst sælgende spil med over 500.000 eksemplarer solgt i Norden alene, og han var med til at udvikle danmarksmesterskaberne i FIFA.

Mellem 2011 og 2016 var Thomas Scandinavian Country Manager i ROCCAT & SPEEDLINK, der producerer gaming-udstyr. I samme periode steg salget i Skandinavien med mere end 700%.

Thomas har desuden været ansat, som salgs- og marketingsmanager i Sony Music Entertainment og country manager i virksomheden Steelseries. Derudover har Thomas erfaring som iværksætter.

Thomas er oprindeligt bankuddannet, men har siden suppleret med en bachelor i Business Administration, Management and Operations og en master i Human Resources Management and Services fra CBS.

Åbenhed, ærlighed og tillid

Thomas tror på, at den gode sparring fordrer åbenhed, ærlighed og tillid.

”Jeg er ikke typen, der pakker tingene ind. Det betyder, at jeg måske stiller spørgsmål, der gør lidt ondt – men hvis jeg ikke udfordrer virksomheden på de daglige rutiner, så kommer de ingen vegne. Hvis der er stilstand, så lever virksomheden i konsensus, og konsensus er lig død” konstaterer Thomas.

Intet erstatter handling

Thomas nyder at arbejder med virksomheder, der har mod på at gøre en indsats for at udvikle sig og ikke er bange for at udfordre ”plejer”.

”Virksomheden skal handle for at bryde konsensus – det kan jeg hjælpe dem med. Du handler ved at ringe til mig”.

knap_bliv_kontaktet

Hvad koster det?

Erhvervshusets sparring koster dig ikke andet end din tid. Vi er din uvildige sparringspartner, og vores eneste ønske er at hjælpe med at skabe fremdrift i din forretning.

Hvem er du?

Du står i spidsen for en virksomhed og har fokus på at udvikle din forretning.

Brug vores netværk

Erhvervshus Sjælland er din indgang til et stort netværk af private rådgivere inden for salg, off- og online markedsføring, branding og PR. Markedet er stort - vi hjælper dig med at finde de helt rigtige kompetencer til at eksekvere dine salgs- og markedsføringsaktiviteter.

Ydelser:

VIl du vide mere om, hvad vi tilbyder? Vi har en bred vifte af tilbud målrettet virksomheder, som vil fremad.
Se vores ydelser her

Sidst opdateret: 24.09.2019