Nyt tilskud til corona-revision for små virksomheder

Bliver man udtrukket til efterkontrol af corona-kompensation, kan man nu få 80 pct. tilskud til revisorregningen.

samtale-1200x300

Surt! Det er uden tvivl reaktionen hos de selvstændige, der allerede er blevet udtrukket til at få revideret deres corona-kompensation. Den selvstændige hang nemlig selv på hele regningen for revisoren, og den regning har vist sig at kunne blive næsten lige så stor som de udbetalte kompensationer.

Derfor er det positivt for mange selvstændige, at en bred politisk aftale nu letter på den økonomiske byrde ved revisionen. Den ny politiske aftale betyder, at de virksomheder, der bliver udtrukket til at få revideret deres corona-kompensationer, nu kan få 80 pct. af revisorregningen dækket af offentligt tilskud.

”Noget, der virkelig kan presse selvstændige, er unødvendigt administrativt bøvl. Når bøvlet ledsages af en solid regning fra revisoren, gør det dobbelt ondt. Derfor er det et plaster på såret, at de selvstændige ikke længere hænger på hele regningen. Men der vil stadig være selvstændige, som spørger sig selv, om kompensationen er besværet og udgiften værd”, siger Steen Munk, forretningsudvikler i Erhvervshus Sjælland.

For at modvirke svindel med corona-kompensationer kan enkelte virksomheder blive udtaget til efterkontrol af Erhvervsstyrelsen. Her kræves det, at virksomhederne benytter en revisor og selv står for regningen.

Vil du vide mere?

Kontakt Erhvervshus Sjællands corona-taskforce, hvis du har brug for hjælp til at få din virksomhed sikkert gennem corona-nedlukningen.

Hold dig opdateret i nyhedsbreve fra erhvervshuset eller på erhvervshusets LinkedIn-profil.

Se hvilke muligheder din virksomhed har på Virksomhedsguiden.dk

Læs mere om aftalen på Erhvervsministeriets hjemmeside

knap_bliv_kontaktet

Sidst opdateret: 26.04.2021