header billede

Tilskudsmuligheder for din virksomhed

Uanset om din virksomhed er nyopstartet, eller du har været i gang i mange år, om du arbejder med B2B eller B2C, har vi tilskudsmuligheder, som passer til dig og din virksomheds ambitiøse målsætninger. Se de mange muligheder herunder, eller bliv kontaktet for en samtale om dine behov.

Du har mulighed for at få tilskud til en lang række områder og tiltag i din virksomhed. Fx forretningsudvikling, strategi, digitalisering, internationalisering og kompetenceudvikling.

Tilskuddene er et godt supplement til din virksomheds egne aktiver og et billigt alternativ til at optage lån eller sælge ejerandele. Hvert projekt tilbyder forskellige former for tilskud og har ligeså forskellige krav for at kunne deltage.

digitalization1-1200x250

Bliv:Digital
Har du planer om at gøre din virksomhed mere digital, men ved ikke helt, hvordan du gør digitaliseringen til virkelighed? Få specialisthjælp eller sidemandsoplæring til en konkret problemstilling og medfinansiering på 50% af op til 100.000 kr.

DigitaliseringsBoost
Få i samarbejde med en anden virksomhed og en vidensinstitution op til 250.000 kr. i medfinansiering til at udvikle et digitalt salg eller et service koncept inden for digitalisering og industri 4.0.
Der er i øjeblikket ikke midler til flere projekter i Region Sjælland.

Innobooster
Har du en god idé med et stærkt forretningsmæssigt potentiale - fx ny teknologi / nye digitale løsninger? Med programmet InnoBooster kan Innovationsfonden investere helt op til 5 mio. kr. i dine perspektivrige idéer.

Omstillingspuljen
Omstillingspuljen giver tilskud til virksomheder, som har behov for at tilpasse og omstille forretningen i lyset af Covid-19-krisen. I løbet af efteråret 2021 åbner puljen for 3. gang med nye 178 mio. kr. tilført via sommer- og erhvervspakken fra regeringen og et bredt flertal i Folketinget.

SMV:Digital
Har du ambitioner om at styrke din virksomheds vækst og konkurrenceevne gennem digitalisering? SMV:Digital hjælper dig og din virksomhed med at realisere dine digitale ambitioner. Virksomheder kan, afhængigt af deres størrelse og modenhed, ansøge om vouchers på enten 25.000 kr., 100.000 kr. eller 250.000 kr.

Smv PRO
Har du initiativer, som skal sættes i gang inden for digitalisering? I smv PRO kan din virksomhed få 50% i tilskud til køb af privat rådgivning (op til 100.000 kr. tilskud). Det kan fx være til strategisk rådgivning, analyser og indsamling af viden til at øge virksomhedens vækst til næste niveau. Slutproduktet er en nedskreven udviklingsplan.

SMV Strategi: Ledelsesforløbet
Få tilskud til en digital strategi - fx en digital tilstandsrapport eller digital vækstplan. Styrk dit lederskab, og tag din virksomhed til det næste niveau. Er du og din virksomhed rustet til fremtidens udfordringer og muligheder? Og er du helt skarp på, hvordan du driver den strategiske udvikling af din virksomhed? Få 50% tilskud af f.eks. 150.000 kr.

Zealand International
Har du brug for sparring til at få lagt den helt rigtige strategi for international e-handel? Vores forretningsudviklere er klar til at hjælpe, og sammen ser I på eksportplan, produktudvikling & -tilpasning, markedsanalyse & -besøg, samhandelsregler, og meget mere. Du får mulighed for at få tilskud på op til 150.000 kr. til eksperthjælp.

gron-forretningsudvikling

Grøn Cirkulær Omstilling
Få hjælp og op til 90.000 kr. til at udvikle din forretning i en mere bæredygtig og cirkulær retning. En oplagt mulighed for at få en konkurrencemæssig fordel og fremtidssikre din virksomhed.

Green Change Zealand
Har du skabt grønne løsninger til affaldshåndtering, genanvendelse eller fx lavere miljø- og klimabelastning? Her får du ny viden, den rette samarbejdspartner og tæt sparring, så du kan nå din virksomheds mål. Du får mulighed for tilskud på 50 % til indkøb af maskiner, udstyr og test (ikke certificeringer) - dog max. 350.000 kr.

Smv PRO
Har du initiativer, som skal sættes i gang inden for grøn omstilling? I smv PRO kan din virksomhed få 50% i tilskud til køb af privat rådgivning (op til 100.000 kr. tilskud). Det kan fx være til strategisk rådgivning, analyser og indsamling af viden til at øge virksomhedens vækst til næste niveau. Slutproduktet er en nedskreven udviklingsplan.

eksport-1200x300

Brexit
Få 50% af op til 75.000 kr. i medfinansiering til en konkret handlingsplan for, hvordan I bedst håndterer Brexit. Har du og din virksomhed brug for at imødekomme konsekvenserne af brexit, kan I nu få et tilskud til rådgivningsforløb og få hjælp til en konkret handlingsplan for jeres samhandel med Storbritannien.

Femern Change Zealand
Femern-korridoren som genvej til vækst: Vil du være underleverandør til anlægs- og serviceopgaver på Danmarks største anlægsprojekt? Du får bl.a. et skræddersyet forløb og en vækstplan, samt mulighed for 50 pct. i tilskud til køb af privat rådgivning for op til 30.000 kr.

German Danish Innovation
Trænger dine produkter til det tyske marked til et innovationsboost? Få rådgivning til produktudvikling og produkttilpasning til det tyske marked af erfarne lokale eksperter. Derefter får du mulighed for at få tilskud til yderligere forløb hos private rådgivere.

SMV:International
Få medfinansiering til skræddersyet rådgivning, workshops og forløb, der giver dig de nødvendige værktøjer og markedsindsigten til at starte eller udvikle din eksportsucces. Du får op til 50% i tilskud af op til 145.000 kr. til målrettet konsulentbistand.

Smv PRO
Har du initiativer, som skal sættes i gang inden for internationalisering? I smv PRO kan din virksomhed få 50% i tilskud til køb af privat rådgivning (op til 100.000 kr. tilskud). Det kan fx være til strategisk rådgivning, analyser og indsamling af viden til at øge virksomhedens vækst til næste niveau. Slutproduktet er en nedskreven udviklingsplan.

Zealand International
Har du brug for sparring til at få lagt den helt rigtige eksportstrategi for din virksomhed? Vores forretningsudviklere er klar til at hjælpe, og sammen ser I på eksportplan, produktudvikling & -tilpasning, markedsanalyse & -besøg, samhandelsregler, og meget mere. Du får mulighed for at få tilskud på op til 150.000 kr. til eksperthjælp.

Strategisk forretningsudvikling

Iværksætterpuljen - Kompetenceløft til iværksættere
Virksomheder der lærer nyt, skaber vækst. Derfor kan du nu få op til 25.000 kr. fra Iværksætterpuljen til at skaffe ny viden, der kan løfte din forretning. Find et kursus, og ansøg Iværksætterpuljen om tilskud på op til 80 pct. af regningen.

mand-kvinde-computer-1200x300

Rådgiverpakke om salg og markedsføring
Få 50 pct. i tilskud til rådgivning om salg og markedsføring gennem Erhvervshus Sjællands rådgiverpakker. Her kan du nemt og hurtigt få et skræddersyet forløb med en rådgiver.

Smv PRO
Har du initiativer, som skal sættes i gang inden for salg og markedsføring? I smv PRO kan din virksomhed få 50% i tilskud til køb af privat rådgivning (op til 100.000 kr. tilskud). Det kan fx være til strategisk rådgivning, analyser og indsamling af viden til at øge virksomhedens vækst til næste niveau. Slutproduktet er en nedskreven udviklingsplan.

Væksttur Turisme Boost
Er din virksomhed inden for turismebranchen? Med forløbet Væksttur får du hjælp til at booste din forretning med henblik på fx flere turister, flere medarbejdere og øget omsætning. Du får 100% finansiering af vækstforløbet med en ekstern konsulent.

team-pc

Bio Change Zealand
Er du biotek-, fødevarevirksomhed eller underleverandør? Gennem Bio Change Zealand samarbejder du med stærke videninstitutioner og virksomheder i branchen om at skabe nye muligheder. Du får et skræddersyet forløb med konkrete handlingspunkter samt mulighed for 50 pct. i tilskud til køb af privat rådgivning.

BioScale
Er du start-up, og arbejder du med ny cuttingedge bioprocessing teknologi, der understøtter virksomheder inden for bl.a. life science- og fødevareindustrien? Find ud af, hvad der skal til for at skalere din virksomhed. Du får mulighed for tilskud til køb af privat rådgivning på 50% af op til 50.000 kr.

Green Change Zealand
Har du skabt grønne løsninger til affaldshåndtering, genanvendelse eller fx lavere miljø- og klimabelastning? Her får du ny viden, den rette samarbejdspartner og tæt sparring, så du kan nå din virksomheds mål. Du får mulighed for tilskud på 50 % til indkøb af maskiner, udstyr og test - dog max. 350.000 kr.

Grøn Cirkulær Omstilling
Få hjælp og op til 90.000 kr. til at udvikle din forretning i en mere bæredygtig og cirkulær retning. En oplagt mulighed for at få en konkurrencemæssig fordel og fremtidssikre din virksomhed.

Femern Change Zealand
Femern-korridoren som genvej til vækst: Vil du være underleverandør til anlægs- og serviceopgaver på Danmarks største anlægsprojekt? Du får bl.a. et skræddersyet forløb og en vækstplan, samt mulighed for 50 pct. i tilskud til køb af privat rådgivning for op til 30.000 kr.

Innobooster
Har du en god idé med stærkt forretningsmæssigt potentiale? Med programmet InnoBooster kan Innovationsfonden investere helt op til 5 mio. kr. i dine perspektivrige idéer.

Man on the Moon Zealand
Har din virksomhed potentiale til at nå en omsætning på 1 mia. kr? Gennem Man on the Moon får du 1:1 sparring med en erfaren forretningsudvikler og en skræddersyet aktivitets- og vækstplan. Du bliver også en del af et stærkt netværk og får mulighed for 50 pct. tilskud til konsulentkøb.

Omstillingspuljen
Omstillingspuljen giver tilskud til virksomheder, som har behov for at tilpasse og omstille forretningen i lyset af Covid-19-krisen. I løbet af efteråret 2021 åbner puljen for 3. gang med nye 178 mio. kr. tilført via sommer- og erhvervspakken fra regeringen og et bredt flertal i Folketinget.

Rådgiverpakke: Gør din virksomhed klar til salg
Nu kan du få 50 procent i tilskud til rådgivning om din virksomheds ejerskifte gennem Erhvervshus Sjællands rådgiverpakker.

Smv PRO
Har du initiativer, som skal sættes i gang inden for strategi og forretningsudvikling? I smv PRO kan din virksomhed få 50% i tilskud til køb af privat rådgivning (op til 100.000 kr. tilskud). Det kan fx være til strategisk rådgivning, analyser og indsamling af viden til at øge virksomhedens vækst til næste niveau. Slutproduktet er en nedskreven udviklingsplan.

Smv PRO Ejerskifte
Det kræver et grundigt forarbejde at ejerskifte din virksomhed, så både du selv og virksomheden kommer godt videre. Gennem smv PRO Ejerskifte får du professionel hjælp til din virksomheds ejerskifte. Få 50% i tilskud til køb af privat rådgivning (op til 100.000 kr. i tilskud).

SMV Strategi: Ledelsesforløbet
Styrk dit lederskab og tag din virksomhed til det næste niveau. Er du og din virksomhed rustet til fremtidens udfordringer og muligheder? Og er du helt skarp på, hvordan du driver den strategiske udvikling af din virksomhed? Få 50% tilskud af f.eks. 150.000 kr.

balloons-1200x400

Omstillingspuljen
Omstillingspuljen giver tilskud til virksomheder, som har behov for at tilpasse og omstille forretningen i lyset af Covid-19-krisen. I løbet af efteråret 2021 åbner puljen for 3. gang med nye 178 mio. kr. tilført via sommer- og erhvervspakken fra regeringen og et bredt flertal i Folketinget.

Væksttur Turisme Boost
Er din virksomhed inden for turismebranchen? Med forløbet Væksttur får du hjælp til at booste din forretning med henblik på fx flere turister, flere medarbejdere og øget omsætning. Du får 100% finansiering af vækstforløbet med en ekstern konsulent.

Kom godt i gang med tilskud

 

Har du spørgsmål til dine tilskudsmuligheder, eller vil du bare gerne i gang?

Få 50 pct. i tilskud til rådgivning om strategi og markedsføring: Erhvervshuset lancerer rådgiverpakker, som giver din virksomhed mulighed for nemt at indgå i et skræddersyet forløb med en privat rådgiver.

Se vores rådgiverpakker her

Kristina Themsen

Kristina Themsen

Se fuld profil

 

Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyhedsmailen for virksomheder

Tilmeld dig nyhedsmailen for rådgivere

Følg os på: LinkedIn | Facebook

Sidst opdateret: 18.08.2021