Få succes med IT

Føler du, at det er uoverskueligt at finde en ny IT løsning? Og har du haft dårlige erfaringer med IT-sælgere, der lover mere, end de kan holde?

knap_bliv_kontaktet

Book et møde med forretningsudvikler Torben Kristensen, der har indgående kendskab til mindre virksomheders udfordringer med at indkøbe og indarbejde ny IT.

Forretningsudvikler Torben Kristensen har fokus på, at få IT sat på dagsordenen i regionens virksomheder og har gennemført mere end 100 forløb med virksomhedsejere, der ønsker at sætte strøm til arbejdsgange.

Hop på IT-toget

”Mange af mine kunder hænger fast i egenudviklede regneark til styring af en række opgaver, og det du´r bare ikke” siger Torben Kristensen, der ikke er bange for at sætte tingene på spidsen.

"IT-toget buldrer derudaf med stadig stigende hastighed, så hvis din virksomhed ikke har tænkt ny IT ind i de vigtigste processer, så kommer der stensikkert kolleger i branchen, som overhaler dig indenom."

Torben kan jeg hjælpe dig med at:

  • Skære dit IT projekt til – dvs. udfordre dine krav og ønsker.
  • Finder, vurdere og præsentere relevante IT løsninger for dig.
  • Opstiller en plan for dit IT-projekt.
  • Udfordre det hold, du vælger, skal indføre og fastholde de nye arbejdsgange.

12 års erfaring fra softwarebranchen

Torben er uddannet cand.merc. og har i fem år drevet egen vækstvirksomhed. Desuden har han otte års erfaring, som produktchef og salgsansvarlig i teknologivirksomheder som GN Resound og Brüel & Kjær. Trods de mange års erfaring fra to helt store virksomheder er han ikke i tvivl om, hvad hjertet banker mest for:

”Jeg kan rigtig godt lide de små og mellemstore virksomheders dynamik,” fortæller Torben Kristensen. ”For det vi beslutter i dag ser jeg jo ofte blive handlet på allerede dagen efter.”

Hvis din virksomhed har lyst til at arbejde sammen med Torben, så kommer der for alvor en motor ind i organisationen, der kan sætte skub i tingene.

knap_bliv_kontaktet

Hvad koster det?

Erhvervshusets sparring koster dig ikke andet end din tid. Vi er din uvildige sparringspartner, og vores eneste ønske er at hjælpe med at skabe fremdrift i din forretning.

Hvem er du?

Du står i spidsen for en virksomhed og har fokus på at udvikle din forretning.

Brug vores netværk

Erhvervshus Sjælland er din indgang til et stort netværk af private rådgivere inden for salg, off- og online markedsføring, branding og PR. Markedet er stort - vi hjælper dig med at finde de helt rigtige kompetencer til at eksekvere dine salgs- og markedsføringsaktiviteter.

Ydelser:

VIl du vide mere om, hvad vi tilbyder? Vi har en bred vifte af tilbud målrettet virksomheder, som vil fremad.
Se vores ydelser her

Sidst opdateret: 24.09.2019