Trine Hastrup

 

Trine Hastrup

Trine Hastrup er forretningsudvikler i Erhvervshus Sjælland. Med bred og årelang erfaring fra det private erhvervsliv har Trine arbejdet med international forretningsudvikling på flere niveauer.

knap_bliv_kontaktet

Trine Hastrups faglige passion befinder sig i forløbet mellem ide og faktura.

”Jeg brænder kort sagt for forretningsudvikling. En succesful rejse fra ide til faktura er brolagt med analytisk- og strategisk forarbejde - man skal opbygge en udpræget forståelse for branche, industri og kundebehov. ”, påpeger Trine.

Hvad rør sig i markedet lige nu? Hvilke markedsskift ligger i pibelinen? Hvordan får jeg positioneret mit produkt, så det er afstemt med kundernes behov? Det er typiske spørgsmål, som Erhvervshusets forretningsudvikler har arbejdet indgående med og besvaret på tværs af roller og virksomheder.

”Jeg vil beskrive mig selv som en resultatorienteret optimist, der har den praktiske erfaring, der skal til for at vide, hvad der skal gøres og hvornår det er nødvendigt at ændre kurs”.

Bestyrelsesmedlem, rådgiver og virksomhedsejer

Trine har blandt andet haft ledende stillinger i Novozymes, LEO Pharma og bestredet en toppost som Director/VP i Chr. Hansen. Derudover har Trine også erfaring med bestyrelsesarbejde. Siden 2007 har Trine været selvstændig med rådgivningsvirksomheden BioLife I/S.

Fra KU LIFE til Business Life

Trine har oprindeligt en længerevarende naturvidenskabelig uddannelse fra KU LIFE. Det blev dog hurtigt til et skift fra ”KU LIFE” til ”business life” med fokus på ledelse, rekruttering, strategi og international forretningsudvikling. Sidenhen er den naturvidenskabelige mastergrad blevet suppleret med en Executive MBA fra Reading University og en proceskonsulentuddannelse.

knap_bliv_kontaktet

Sidst opdateret: 14.01.2020