Vibeke Rafaelsen

Få sparring om strategi og sæt retning på din virksomhed.

Som bestyrelsesmedlem, strategisk rådgiver og iværksætter arbejder Vibeke primært med strategi, ledelse, internationali­sering, branding og salg.

Hun har erfaring fra det private, såvel som det offentlige erhvervsliv. Vibeke har desuden arbejdet i 6 lande og med 5 store internationale virksomheder, samt været medejer af og direktør for to virksomheder. Uddannelsesmæssigt har Vibeke bl.a. en HD i Udenrigshandel og en MBA.

Brug Vibeke til sparring om strategi og ledelse

"Strategi og ledelse er mine kernekompetencer. Jeg har arbejdet med dem i ind- og udland i egne og andres virksomheder - plus jeg har undervist i samme emner på CBS. Og så har jeg ikke mindst gode erfaringer med at sikre, at strategien bliver realiseret.

Hvad koster det?

Erhvervshusets sparring koster dig ikke andet end din tid. Vi er din uvildige sparringspartner, og vores eneste ønske er at hjælpe med at skabe fremdrift i din forretning.

Hvem er du?

Du står i spidsen for en virksomhed og har fokus på at udvikle din forretning.

Brug vores netværk

Erhvervshus Sjælland er din indgang til et stort netværk af private rådgivere inden for salg, off- og online markedsføring, branding og PR. Markedet er stort - vi hjælper dig med at finde de helt rigtige kompetencer til at eksekvere dine salgs- og markedsføringsaktiviteter.

Ydelser:

VIl du vide mere om, hvad vi tilbyder? Vi har en bred vifte af tilbud målrettet virksomheder, som vil fremad.
Se vores ydelser her

Sidst opdateret: 25.03.2020