dvv_kompetencer

Opdater dine medarbejderes digitale kompetencer, med et skræddersyet udviklingsforløb. Behovsafdækning og deltagelse i kompetenceløft er uden beregning for din virksomhed.

knap_bliv_kontaktet

Undersøgelser viser (PWC pulsmåling 2016), at digitalisering fører til vækst og udvikling i alle typer virksomheder. Mange små og mellemstore virksomheder (SMV) i Region Sjælland, udtaler dog at de har svært ved at finde kompetent arbejdskraft, og at de ikke satser på digitalisering.

Digitale veje til vækst har til formål, at gøre vejen til digitalt kompetenceløft af medarbejdere kortere.

Projektet giver dig mulighed for, at efteruddanne dine medarbejdere og styrke deres digitale kompetencer. Når jeres digitale kompetencer styrkes, kan det digitale vækstpotentiale udnyttes.

Projektet tilbyder kompetenceløft af dine medarbejdere, inden for digitalisering og automatisering. Selve kompetenceaktiviteterne varetages af kvalificerede undervisere fra erhvervsskoler, akademi og universiteter. På den måde sikrer vi, at aktiviteterne er både relevante for virksomheden og tilpasset jeres medarbejderes udgangspunkt.

Hvem kan ansøge?

For at deltage i projektet skal din virksomhed være en SMV og være inden for en af disse erhverv; fødevarer, transport og logistik, byggeri og anlæg, eller cirkel- og bioøkonomi.

Er du i tvivl om din virksomhed kvalificerer sig, kan du læse mere på digitalvækst.dk.

Sidst opdateret: 20.06.2019