dvv_kompetencer

Opdater dine medarbejderes digitale kompetencer, med et skræddersyet udviklingsforløb. Behovsafdækning og deltagelse i kompetenceløft er uden beregning for din virksomhed.

knap_bliv_kontaktet

Undersøgelser viser (PWC pulsmåling 2016), at digitalisering fører til vækst og udvikling i alle typer virksomheder. Mange små og mellemstore virksomheder (SMV) i Region Sjælland, udtaler dog at de har svært ved at finde kompetent arbejdskraft, og at de ikke satser på digitalisering.

Gratis minikursus: Kom trygt online og kom godt gennem krisen

Vi ønsker at hjælpe din virksomhed bedst muligt gennem Corona situationen. Hvad du gør NU og under krisen har stor betydning for, hvordan din virksomhed får det på den anden side. Det har aldrig været vigtigere at forholde sig til digitalisering og online tilstedeværelse.

  • Derfor tilbyder vi din virksomhed et gratis minikursus om, hvordan du arbejder trygt online i din virksomhed, fastholder aktiviteter samt bevarer kontakten til dine kunder.

Vi tilbyder hands-on 1-1 læring skræddersyet til netop din virksomhed; jeres dagligdag samt medarbejdernes niveau og behov. Kurset varer 1-2 timer og kræver kun internetadgang. Se mere her

Kontakt Randi Terp på tlf. 5372 7199 i dag og kom i gang.

Digitale veje til vækst har til formål, at gøre vejen til digitalt kompetenceløft af medarbejdere kortere.

Projektet giver dig mulighed for, at efteruddanne dine medarbejdere og styrke deres digitale kompetencer. Når jeres digitale kompetencer styrkes, kan det digitale vækstpotentiale udnyttes.

Projektet tilbyder kompetenceløft af dine medarbejdere, inden for digitalisering og automatisering. Selve kompetenceaktiviteterne varetages af kvalificerede undervisere fra erhvervsskoler, akademi og universiteter. På den måde sikrer vi, at aktiviteterne er både relevante for virksomheden og tilpasset jeres medarbejderes udgangspunkt.

Hvem kan ansøge?

For at deltage i projektet skal din virksomhed være en SMV.

Er du i tvivl om din virksomhed kvalificerer sig, kan du læse mere på digitalvækst.dk.

Sidst opdateret: 21.04.2020