header billede

Rådgiverpakker: Strategi og markedsføring

Få 50 pct. i tilskud til rådgivning om strategi og markedsføring: Erhvervshuset lancerer rådgiverpakker, som giver din virksomhed mulighed for nemt at indgå i et skræddersyet forløb med en privat rådgiver.

knap_bliv_kontaktet

Vil du stå stærkere med din virksomhed? Nu kan du få 50 pct. i tilskud til et skræddersyet forløb med en privat rådgiver. Vi har håndplukket dygtige rådgivere inden for forretningskoncept, salg og markedsføring, som kan hjælpe dig med hurtigt at komme i gang med henholdsvis strategiarbejdet og udvikling af markedsføringen i din virksomhed.

Tilbuddet gør det nemt for dig at igangsætte udviklingsopgaver med en praktisk tilgang, som ikke kræver mere end to formiddage af dig, og som vil styrke din virksomhed. Det eneste, du skal gøre, er at tage stilling til, om du ønsker en eller begge pakker og hvilken af de udvalgte rådgivere, du ønsker at arbejde med.

Du kan stort set gå i gang med det samme. Det eneste du skal gøre, er enten at kontakte en leverandører eller give Erhvervshuset et kald.

Pakke 1 - Salgstjek

Få gennemgået dit koncept og få et klart billede af dine produkter og kunder med fokus på, hvad der virker og hvor. Du bliver skarpere på dine produkter eller ydelsers værdi og dermed skarpere på at give kunderne netop de salgsargumenter, som gør det lettere at sælge.

Forløbet skræddersyes til dit behov og kan f.eks. indeholde; gennemgang af din virksomheds forretningskoncept, analyse af kundesegmentet, hjælp til at tilrettelægge dit salg eller introduktion til kommunikationsmodeller, der fremmer dit salg.

Rådgiveren gennemfører processen med dig som ejerleder og udvalgte nøglepersoner i din virksomhed.

Pakke 2 – Markedsføringstjek

Har du styr på dine kunder, men vil du gerne arbejde mere med digital markedsføring? Få hjælp til at få telefonen til at ringe ”på nettet” med de kunder, du helst vil have. Du får en praktisk gennemgang af nye muligheder inden for online-markedsføring, så du bliver skarp på bl.a. søgemaskine-marketing og muligheder på de sociale medier, som styrker din virksomheds synlighed og markedsføringskanaler.

Forløbet skræddersys til din virksomheds specifikke behov men sætter fokus på marketing-effekter og hvilke løsninger, der passer bedst til din virksomhed. Forløbet kan f.eks. indeholde; analyse af eksisterende kanaler/platform for salg, analyse af muligheder for nye områder til kommunikation, tilrettelæggelse af markedsføringsplan, herunder fokus på de rigtige kanaler, contentplanlægning eller rådgivning om at komme i gang med opsætning af kanaler.

Rådgiveren gennemfører processen med dig som ejerleder og udvalgte nøglepersoner i din virksomhed.

Det får du i rådgiverpakkerne

 • Et skræddersyet forløb med en privat rådgiver
 • Enten et eller to forløb med fokus på at få styr på forretningskonceptet, salg eller markedsføring
 • Du kan vælge mellem flere kvalificerede rådgivere, som skræddersyr forløbet til din virksomhed
 • Du får dækket 50 pct. af regningen til forløbet af Erhvervshus Sjælland

Er du interesseret i at vide mere?
Kontakt os i dag.

knap_bliv_kontaktet


Mød rådgiverne

Beecon er konsulenter med erfaring fra strategi og fokus på eksekvering. Omdrejningspunktet for Beecon er de danske SMVer og hvordan eksekvering, strategi og innovation bliver overskuelige størrelser som skaber resultater.

Kernekompetencer
Beecon er oprindeligt grundlagt med fokus på eksekvering, således at flere SMVer får omsat strategi til eksekvering og realiserede resultater. I dag hjælper vores specialister SMVerne med eksekvering, strategi og innovation.

Samarbejder med Beecon sikrer forløb som er tæt på kundens virkelighed med løsninger som kan leve i virkeligheden. Gennem flere end 100 projekter eksekvereret, har Beecons rolle været alt fra rådgivende til hands-on eksekvering side-om-side med kunden.

Konsulenter

 • Benjamin Frank With, Adm. Direktør og Partner. Speciale inden for strategiudvikling, strategisk ledelse og kommerciel eksekvering
 • Mads-Christian Brill Olsen, Senior Konsulent og Partner. Speciale inden for innovation og eksekvering
 • Simon Munch, Senior Konsulent og Partner. Speciale inden for strategiudvikling og eksekvering
 • Anders Bjerregaard, Direktør og Partner. Speciale inden for strategiudvikling og eksekvering

Se mere her

Siden 2015, har vi med udgangspunkt i den internationale forsvarsindustri rådgivet og konsulteret virksomheder, forsvar og efterretningstjenester globalt. Vi har haft og har stadig, fokus på virksomheder der søger vækst, samarbejder og udvikling. Med vores baggrund i kommunikation med forsvar, har vi udarbejdet en direkte og nemt forståelig kommunikation med de virksomheder vi konsulterer og rådgiver, hvilket resulterer i letforståelige mål og retninger. Dette har betydet, at vi siden 2018, via erhvervshusene fordelt rundt i Danmark, har haft mulighed for at bruge vores metoder i mange andre industrier, med succes.

Rådgivere

Jannik Hjulgaard, Chief Executive Officer

Professional baggrund:

 • Forsvar og sikkerhedsindustrien +25 år
 • Officer I det Danske Flyvevåben
 • Forsvarsministeriet
 • Terma
 • Weibel Scientific
 • CEO hos CAPITAL E&I
CAPITAL-jannik

Teoretisk baggrund og kernekompetencer:

 • Officer, Ledelse og organisation og Økonomi
 • Forretningsudvikling, forhandling og kulturel oversættelse, udbud og kontraktforhandling.

Janus Engmann, Chief Marketing Officer

Professional baggrund:

 • Forsvar og sikkerhedsindustrien +15 år
 • Copenhagen Sensor Technology
 • Weibel Scientific
 • CMO hos CAPITAL E&I, konsulent, Danish Defence
CAPITAL-janus

Teoretisk baggrund og kernekompetencer:

 • Virksomhedsøkonomi, marketing management, strategi, forsvarsstudier
 • Strategiudvikling og implementering, ledelses konsulent, teknologisparring og Industri Samarbejder

Morten Andersen, Business Partner

Professional baggrund:

 • Forsvar og sikkerhedsindustrien +10 år
 • FAD, Defence and Aerospace Industries Association of Denmark
 • Dansk industri
 • Transportministeriet
CAPITAL-Morten

Teoretisk baggrund og kernekompetencer:

 • MSc. Econ., Forsvarspolitisk kursus, Six Sigma
 • Industri samarbejder, forretningsudvikling, PA og forretningsanalyse

LIVA consult yder traditionel konsulentvirksomhed og gennemfører rådgivnings- og træningsforløb inden for:

 • Forretning: Forretningsgrundlag, Strategi, Produkt, Marked, Kunde & Salg
 • Proces: Mennesker, Systemer, Processer, Automatisering & Digitalisering
 • Kapital: Funding, Finansiering, Ejerskab & Økonomi

LIVA consult har gennemført en stribe af udviklingsopgaver, workshops, masterclasses, udviklingsforløb, iværksætterudviklingsforløb og kollektiv, individuel træning og coaching.

Dette gennem vores konsulenter:

LIVA-consult-Martin-Moos.png Martin Moos, forretningsudvikler, der har en stærk baggrund med erfaring fra ledende salgs- og forretningsudviklingsroller. Martin har stor erfaring med vejledning og coaching af virksomheder, iværksættere og startups.
LIVA-consult-Lise-Norklitgaard Lise Nordklitgaard, forbedringsentusiast, der har stor og mange års erfaring indenfor udvikling af både virksomheder og mennesker. Salg, salgsstrategi, kundefokus, virksomhedsudvikling og markedsføring har været hendes fokusområder de sidste 20 år.
LIVA-consult-Kim-Mouritzen Kim Mouritzen, virksomhedsrådgiver, der har mange års international erfaring med produktudvikling, salg og marketing. indenfor fødevareindustrien, og har varetaget stillinger som koncerndirektør og salgsdirektør.
LIVA-consult-Per-Topp Per Topp, salgstræner og foredragsholder, der har arbejdet med salg gennem de seneste 30 år. De sidste 11 år har han drevet virksomhed inden for salgstræning, foredrag og forretningsnetværk.

Se mere her

Pluss er et firma, der rådgiver inden for strategi- og forretningsudvikling. Vi er kendte for at gå direkte på bolden og for at få rådgivning og firmaets interesser til at gå op i en stærk praktisk orienteret helhed.

Pluss-Ole-Bisleth

Vi stiller primært op med chefkonsulent Ole Bisleth til denne opgave.

Ole har dog et hold af erfarne kolleger, som vil kunne trækkes ind, når behovet viser sig. Ole og hans kolleger er stærke udi arbejdet med strategi, salg og markedsføring i ejerledede virksomheder. Ole selv, har været ansvarlig for og involveret i salg og markedsføring i tæt på 30 år. Både som chef og som rådgiver. Han er primært praktiker men har også en lidt anderledes men nyttig uddannelsesbaggrund.

Han er uddannet Cand.Phil., og har en længere række af certificeringer med i bagagen. Herunder som erhvervscoach og i forskellige profilværktøjer - det kommer de ejerledede virksomheder til gavn, når de sammen skal aflæse kunden og dennes behov. Og siden lægge en slagkraftig handlingsplan.

Se mere her

Partnerinvest har som primær kompetence at vækste små og mellemstore virksomheder på det danske marked. Partnerinvest-gul

Vi leverer i fællesskab de indsigter der leder til målet; at sikre det rette grundlag for at afsætte produkter og services med succes.

Kernekompetencer
Vi anvender afprøvede modeller og tilgange der udvikler og optimerer vækstpotentialet for en virksomhed. Resultatet er altid med fokus på en praktisk og implementérbart tilgang, der er målbar. Dét er vores varemærke.

Rådgiverne
Vores rådgivere er erfarne drifts- og virksomhedsledere, der har ejerskabet og ansvaret for det samlede forløb. Efter behov tilføres egne specialkompetencer som processen tager form og behovet påvises.

Vores kernekompetencer er en praktisk og operationel tilgang. Vi bygger videre på det, virksomheden allerede gør godt.

Se mere her

TBK Consult hjælper IT-, teknologi og softwarevirksomheder med at opnå deres ambitiøse vækstmål – lokalt eller globalt. Læs mere på www.tbkconsult.com

Kernekompetencer
Udvikling/optimering af forretningsmodel, strategi, Internationalisering, partnerstrategi og strategisk anvendelse af LinkedIn.

Steen Helmer
Steen Helmer har 15+ års erfaring fra at have drevet it- og softwarevirksomhed med kunder og forretningspartnere både i Danmark og internationalt.
Siden 2006 har Steen arbejdet som selvstændig konsulent og hjulpet virksomheder med forretningsudvikling på både strategisk og operationelt niveau.
Steen indgår typisk i et forretningsudviklingsforløb, hvor han både sikre den nødvendige videns overførsel samt at denne bliver implementeret og anvendt i organisationen. Steen har et unikt netværk i såvel den danske som internationale IT- og softwarebranche.

TBK-Consult-Steen-Sorthvid

VIRKON er et professionelt konsulenthus, etableret i 2010 med fokus på praktisk forretnings-udvikling. VIRKON fokuserer på forretningens og organisationens vigtigste udviklingsforhold og arbejder både strategisk og helt praktisk med en række ekspertise områder inden for:

 • BUSINESS EXCELLENCE: Virksomhedens drift, organisation og finansielle rammeforhold, digitalisering, strategi og forretningsudvikling, services optimering, effektivisering, produktion og indkøb.
 • STRATEGI & INNOVATION: Virksomhedens evne til kontinuerlig strategisk udvikling og transformation, Innovations ledelse og progression, Innovations samarbejder, Innovations pipeline og markeds test.
 • INTERNATIONALT SALG & KOMMERCIALISERING: Optimering af markedstilgang, GTM-aktiviteter, salg og marketing, Markedsanalyser og segmentering, eksport og internationaliserings programmer, strategisk salg – træning og praktisk assistance, salgsorganisationen, målstyrings modeller og CRM-optimering.

VIRKON rådgivere er særdeles erfarne og kompetente og aldrig alene – når behovet for konkrete ekspertiser viser sig bringes kolleger og vores internationale netværk med 5000 IIB kollegers ekspertise og resurser i spil.

Konsulenterne i programmet

VIRKON-michael Michael Plougmann, Partner
Ekspert i strategisk ledelse, Salg & Marketing, Innovation, internationalisering og forretningsudvikling. Michael er Teknisk ekspert for EU’s innovations programmer, Digitaliserings Expert og dommer/jury ved internationale events.
VIRKON-Mogens-Ojen Mogens Ojen, Partner
Ekspert i produktions- og eksport foretagender i mere end 30 års international erfaring i ledelse og drift af virksomheder med behov og muligheder for gennemtrængning og etablering.
VIRKON-HC-Frandsen HC Fransen, Partner
Ekspert i forretningsudvikling af virksomheder og organisationer, strategi- & handlingsplaner samt taktiske og operationelle implementering og realisering af planer og mål på tværs af organisationen.
VIRKON-lars-Simonsen Lars Schantz Simonsen, Senior Rådgiver
Praktisk Produktionsminded maskiningeniør med stort drive og forståelse for virksomhedsdrift og økonomi. Aktiv entreprenør som kan søsætte og forankre nye initiativer i såvel produktions- og udviklingspotentialer.

Se mere her


DEB-EU-reg-soc-logoer

Sidst opdateret: 11.06.2021