Snup en ’rådgiverpakke’ og få styr på strategi og markedsføring

Det skal være helt enkelt at få hjælp til at udvikle sin virksomhed. Derfor har Erhvervshus Sjælland samlet en række nye ’rådgiverpakker’, hvor du som virksomhed får tilskud til privat rådgivning og hjælp til at udvikle forskellige dele af din forretning. Lige nu kan du vælge pakker, der giver dig hjælp til strategi, salg og markedsføring - med 50 pct. i tilskud til rådgiver-regningen.

Det skal være hurtigt og nemt at modtage hjælp til at udvikle sin virksomhedsstrategi, sit salg eller sin markedsføring. Derfor har Erhvervshus Sjælland samlet en række tilbud til din virksomhed i såkaldte ’rådgiverpakker’, hvor et hold håndplukkede private rådgivere lige nu står på spring for at hjælpe din virksomhed.

”Strategi og markedsføring er nogle af de områder, hvor man som virksomhedsleder hurtigst ser sine anstrengelser afspejlet i en positiv bundlinje. Derfor har vi skabt to rådgiverpakker med fokus på netop strategi og markedsføring, og fordi pakkerne allerede er klar, kan virksomhederne komme i gang med det samme, de henvender sig”. Det siger direktør Mads Váczy Kragh fra Erhvervshus Sjælland. Erhvervshuset hjælper hver dag virksomheder i Region Sjællands 17 kommuner med at vokse og udvikle sig.

Kom i gang på én time
De to rådgiverpakker har fokus på forretningskoncept, salg og markedsføring. Her er målet at hjælpe virksomhederne hurtigt i gang med strategiarbejdet eller med udvikling af markedsføringen. Den type hjælp har virksomhederne også tidligere kunnet hente i Erhvervshus Sjælland, men med rådgiverpakkerne kan virksomhederne komme nærmest på en time, fortæller Carsten Holløse, forretningsudvikler i Erhvervshus Sjælland.

”Regn med at din indsats øger bundlinjen 10 pct. Det tager dig ca. én time effektivt arbejde at få adgang til puljemidlerne, og vi betaler halvdelen af forløbet med din rådgiver. Du bruger derefter effektivt tid sammen med rådgiveren, og målet er er øget bundlinje. Det giver god mening både for din virksomheds fremtid og din økonomi”, siger Carsten Holløse.

Fakta om Erhvervshus Sjællands rådgiverpakker

Alle rådgiverpakker er skræddersyet til netop din virksomhed og indeholder muligheden for tilskud på 50 pct. af regningen til en privat virksomhedsrådgiver. Du kan vælge mellem flere håndplukkede rådgivere.

Pakke 1: Salgstjek
Pakkens indhold varierer men kan fx indeholde; gennemgang af dit forretningskoncept, analyse af dit kundesegment, hjælp til at tilrettelægge dit salg m.m. Forløbet vil typisk give dig en detaljeret plan for dit fremtidige salg.

Pakke 2: Markedsføringstjek
Her får du overblik over dine muligheder inden for fx digital markedsføring, netsalg, søgemaskine-marketing og muligheder på de sociale medier eller andet. Forløbet giver dig typisk overblik over de markedsføringsmuligheder, digitaliseringen giver netop din virksomhed samt en plan, du kan følge.

Læs mere om rådgiverpakker fra Erhvervshus Sjælland

Kontakt os

Er du interesseret i at vide mere? Kontakt dit lokale Erhvervshus, og vi ringer dig op til en kort uforpligtende samtale.

Kontakt

Sidst opdateret: 21.06.2021