Workshop: Sæt det rigtige hold og løft virksomheden til næste niveau

Få hovedet væk fra driften. De valg, du træffer, når det gælder medarbejderudviklingen vil være nøglen til din virksomheds vækst både under og efter Covid-19.

Hvordan sætter du det rigtige hold? Verden har ændret sig, og din virksomhed taber værdi, hvis du ikke handler.

Deltag i Erhvervshus Sjællands workshop for ejerledere d. 14. december og få sparring og konkrete værktøjer til, hvordan du løfter virksomheden til det næste vækstniveau.

Workshoppen sætter særligt fokus på, hvad du som ejerleder kan gøre inden for strategiudvikling, rekruttering og medarbejderinddragelse. Alt sammen afgørende, hvis du vil handle på virksomhedens strategi og flytte fokus væk fra status quo.

Som deltager får du:

Sparring med Erhvervshus Sjælland Vækstambitioner, udfordringer og fremadrettede initiativer kortlægges sammen med forretningsudvikler Carsten Holløse fra Erhvervshus Sjælland.

Heldagsworkshop på Hotel Strandparken ved Holbæk inkl. forplejning. Workshoppen er startskuddet til at løfte dig og din virksomhed ud af driften med fokus på ledelse, medarbejderudvikling og rekruttering.

En økonomisk håndsrækning til virksomhedens udvikling Efter workshoppen får du en unik mulighed for at udvikle virksomheden gennem et af Erhvervshus Sjællands tilbud.
Få eksempelvis 50% i tilskud til køb af privat rådgivning gennem indsatsen smv PRO (helt op til 100.000 kr. i tilskud).

Hvem kan deltage?

For at deltage, skal virksomheden være ejerledet og derudover have CVR-nr. i region Sjælland, have 3-50 ansatte pr. årsværk og have eksisteret i minimum 3 år.

Program

08.00 - 9.00: Velkommen
Præsentation, program og forventningsafstemning.
09.00 - 12.00: Kompetenceudvikling i din virksomhed

Vi sætter fokus på vigtigheden i at have interne kvalificerede ressourcer – både i form af dygtig ledelse og dygtige medarbejdere. Vi inspirerer samtidig til, hvordan du kan udvikle og opkvalificere din medarbejderes kompetencer – set i lyset af Covid-19.
12.00 - 12.45: Frokost
12.45 - 14.00: Rekruttering

Hvordan finder du den rigtige medarbejder? Vi dykker ned i, hvad du kan gøre for at finde den rigtige medarbejder i første hug – og dermed undgå fejlrekruttering. Vi arbejder med metoder og fremgangsmåder i forbindelse med ansættelser.
14.00 -15.45: Hvordan undgår du at blive fanget i den daglige drift?
Vi arbejder med, at du som ejerleder bliver opmærksom på, hvad der er de top-tre vigtigste områder at have fokus på i forhold til virksomhedens aktuelle strategi.
15.45 - 16.00: Opsamling
Fokus på næste skridt i virksomhedens udvikling i samarbejde med Erhvervshus Sjælland.

Workshoppen gennemføres i henhold til de gældende retningslinjer for afholdelse af konferencer anvist af Sundhedsstyrelsen for at begrænse smitten af Covid-19.

Workshoppen faciliteres af Lene Bakgaard og Anders Moestrup fra konsulentvirksomheden mobako.

Dine undervisere

Lene Bakgaard og Anders Moestrup fra mobako har 14 års erfaring med at rådgive ejerledere inden for strategi, ledelse og organisationsudvikling. De har arbejde med mange udviklingsforløb særligt hos virksomheder med 5-50 medarbejdere.

Workshoppen er arrangeret af Erhvervshus Sjælland under projekt smv PRO med økonomisk støtte fra EU’s Regionalfond og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Er du interesseret?

Så kan du kontakte forretningsudvikler Carsten Holløse eller læse mere om tilbuddene ved smv PRO her.
Husk på, at Erhvervshus Sjælland altid tilbyder gratis sparring og uvildig rådgivning.

Bliv kontaktet

Sidst opdateret: 19.11.2020